Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jsem zkoušela už na Konvi, ale marně, tam to moc nežije.
Nevíte někdo, co jsem to dostala? Pátrám, ale nemůžu to nikde najít ![]()
Pipet píše:
Jsem zkoušela už na Konvi, ale marně, tam to moc nežije.
Nevíte někdo, co jsem to dostala? Pátrám, ale nemůžu to nikde najít
To tlustice nebude, mám dojem, že ta vypadá jinak, doporučuju okouknout květinářství, pokud najdeš, tak ze sebe udělat blbečka a zeptat se. ![]()
Jó,tuhle jsem dnes viděla v květinářství.Když si na to vzpomenu,tak se tam skočím zítra zeptat.
Jo, tak tu jsem měla taky, ale bohužel nepřežila
. Ale jak se jmenuje si nepamatuji, taky jsem jí dostala.
Ahoj, já se teď koukala do knížky, kterou máme o pokojových květinách a tahle Tvoje se nejvíc podobá fotečce pokojové azalky. Ale odborník nejsem
.
Sluníčko sorry, ale do netřesku to má hodně daleko. Netřesku se začíná z růžice zvedat květní lodyha až pár týdnů před květem, toto je ale u kytky na obrázku normální vegetační stav.
A nespletla sis třeba netřesk se subtropickým pryšcem? Ty ovšem kvetou njčastěji v odstínech žluté a oranžové… ![]()
Netřesk ani tlustice nene…
Nejvíc mi to připomíná rozchodník ![]()
Azalka taky ne, je to spíše takové sukulentní, tlustší lístky a dužnatý stonek.
Pipet píše:
Netřesk ani tlustice nene…
Nejvíc mi to připomíná rozchodník
Azalka taky ne, je to spíše takové sukulentní, tlustší lístky a dužnatý stonek.
Tuhle kytku neznám, ale na rozchodník jí netipuju. Rozchodníky mají úplně jinou stavbu květu.
Ja se tedka zacinam doucovat kytky kvuli mladeti (uz ukaze asi 15 druhu, hec), ale jedu v ruznejch plevelech a lucnim kviti. Dycky si to uskubnu a doma urcim podle knihy.
tobe doporucuji web zahrada.cz - taky jsou tam diskuse, nikdy se mi nestalo, ze bych se nedozvedela odpoved - vyjma pripadu, kdy mi celou diskusi smazal admin ![]()