Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes jsem něco vyplňovala a napsala jsem 2× za sebou rok 2012..
Je to normální? ![]()
@JaneAM píše:
Dnes jsem něco vyplňovala a napsala jsem 2× za sebou rok 2012..
Je to normální?
proč ne, já si taky kolikrát nemůžu ani vzpomenout, co je vůbec za rok. Když jsem podepisovala daně, tak jsem se hodně soustředila, abych tam nenapsala něco jiného.
@JaneAM Po několika letech manželství jsem se jednou do nějakého dokumentu zapsala pod starým příjmením.
Pravidelně jsem si nedokázala vzpomenout, který rok se mi narodil syn ![]()
Každý den minimálně třikrát zapomenu, co jsem to chtěla.
Co si nenapíšu, to nevím ![]()
Kup si omega 3 a dej se do klidu ![]()
Je
kolikrát vyplním něco špatně a nechápu, jak jsem to mohla vyplnit ![]()
@LilyJane píše:
@JaneAM Po několika letech manželství jsem se jednou do nějakého dokumentu zapsala pod starým příjmením.
Pravidelně jsem si nedokázala vzpomenout, který rok se mi narodil syn
Každý den minimálně třikrát zapomenu, co jsem to chtěla.
Co si nenapíšu, to nevímKup si omega 3 a dej se do klidu
dcera na plavání kojenců objednala manžela, ne jejich dítě ![]()
@vokishka je mi 42let, je fakt, že mám hodně stresový období už dlouho:-(
Dej si něco dobrého, pust si oblíbenej film a vypusť trochu. Neznamená to nic, jen to chce taky někdy odpočívat.
Já dnes nebyla schopna malé násobilky
Od 6 výš mi ta čísla prostě nenaskakovala ![]()
Ja zrovna vcera musela premyslet, jaky je vlastne rok. Jsem si to musela vypocitat podle veku syna (jeho rok narozeni jsem nastesti nezapomnela) ![]()
@vokishka píše:
dcera na plavání kojenců objednala manžela, ne jejich dítě
pokud chceš zážitky na téma časný Alezheimer-paměť- roztržitost
je tvůj dnešní zážitek naprostá Banalita
Běžně nechávám věci odložené a zapomenuté, měla jsem za svůj život cca 80 deštníků např… Zahlcená hlava se projevuje vypouštěním.. takže vypustíš určité info.. někdo ti něco řekne, okamžitě to nevíš (blbé to je u představování - pak už nevíš, jak mu má říkat
stejně blbé to je u šichet svého muže, už se na ně neptám bez kalendáře, páč déle jak pár vteřin ty info neudržím)
je tu už takové téma, říkaly jsme si tam s holkama co kdo zapomínal (byl tam i kočár s dítětem před obchodem několikrát, stejně jako pes)… je to prostě o fungování okamžité paměti, mohou tam být výpadky.. neznamená to, že se máš jít zabít
jen si musíš pořídit diář a dávat si strikně věci na své místo, včetně přihrádek v kabelce, jinak jsou to infarktové stavy.. ![]()
@Koty píše:Tchán při bookování lyžování v Rakousku vyplnil kolonku 1 dospělý (on) + 1 dítě (v té době již můj manžel)