Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobrý večer, jen tak sonduji, kolik stojí pampers active baby 5, kdo používáte? Ještě dáváme č. 4, ale pětky se mi zdají lepší a volnější. Malý má 9 měsíců a 9,5 kg, tak přemýšlím o větších. Jaká je asi cena za kus? Nebo kde bývají dobré akce na tuto velikost? Moc děkuji.
Zkus velikost 4+. Malý má skoro 16 měsíců a 11 kilo a ty 4+ jsou dobrý. Plínky v akci si vybírám tady: http://www.miminakupy.cz/prebalovani
Holky, hloupý dotaz. Nestalo se Vám v poslední době,že pampers AB děsně smrděly? Dlouho jsem je nekupovala, ale teď je měli v tetě v akci a navíc jsem tam uplatnila kupón na slevu 100,–-, ale doma jsem byla pěkně rozčarovaná. Tak nevím, jestli je to nějaká inovace, nebo je v drogerce skladovali bůh-ví kde a oni načuchly.
taky bych skusila 4+ ,ale ty 4 jsou do 18 kilo,to mu přeci nemůžou být malý ![]()
mi jsme ted vyzkoušeli ty premium care a ty teda smrdijou fest
petulikmt píše:
Holky, hloupý dotaz. Nestalo se Vám v poslední době,že pampers AB děsně smrděly? Dlouho jsem je nekupovala, ale teď je měli v tetě v akci a navíc jsem tam uplatnila kupón na slevu 100,–-, ale doma jsem byla pěkně rozčarovaná. Tak nevím, jestli je to nějaká inovace, nebo je v drogerce skladovali bůh-ví kde a oni načuchly.
Huggies premium care? Ty máme taky a smrdí příšerně. Už je nekoupím.
mám na mysli pampers premium care,vůbec nevoní,smrdí,už je nikdy nechci
Anabellka píše:
Huggies premium care? Ty máme taky a smrdí příšerně. Už je nekoupím.
Anabellka píše:
Jo to jsou ty bílý pampersky. Ty jsme nikdy neměli…
ja ted nejlevnejsi nasla na mall.cz. kus vychazi na 5,10 a doprava zdarma ![]()
5,10 a to je nejlevnější? Týýý jo, tak já kupuju čtyřky za 4 Kč. No 4+ jsme už měli ale zdálo se mi to podobné. No má to zařezané v nožičkách, když mu to sudnávám nebo to moc utahuji
No já vůbec nechápu to rozmezí jako do 18 kg to je na hlavu ne?
nevím,jak máte rády sleep and play ale mají je tedka ode dneška v globusu v akci,balení za 149kč ( velikost 4 50ks) a na mall.cz jsem už taky plýnky objednávala za dopravu zdarma a mají tam ted i HA Nutrilon v akci s dopravou zdarma
Já bych šla do 4+,náš má skoro 15kg a máme ještě 4+,ale už ted budeme přesedlávat na 5,trochu mu to je taky fest,ale jde to
Jinak nedávno byla akce v Bille na Pampersky a taky trochu smrděly,když jsem je doma rozbalila…
![]()