Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, potřebuju poradit - moje mimi má dost silná stehýnka a plenky se mu do nich zařezávají; používám Pampers premium care, které nám jinak vyhovují, ale ty pružné pásky po stranách má chudinka věčně zařezané v nožičkách:( Nemáte nějaké tipy na plenky, které by nám mohly vyhovovat lépe? díky!:)
My sice hodně používali látkovky (daly se krásně nastavit), ale po začátku nám na tlustý stehýnka krásně seděly Huggiesky. Pak někdy kolem půl roku zase neseděly, takže jsme přesedlali jen na látkovky, do té doby byly papírovky na noc.
huggies jsem zkousela, ale prisly mi jeste horsi nez ty pampersky:( a stydim se, ale na latkovky jsem lina, prijde mi to desne neprakticky ![]()
a co zustat u pampersek, ale zkusit vetsi velikost?
vzdycky, kdyz mely deti uz stehynka hodne otlacene od plen, tak to byl pro me signal pro zmenu velikosti
malá má 6,2kg a dávám jí velikost 4 pro 7-18kg a pořád to samý:( jdu po tipech od maminek se stejnými cvalíky:), nechce se mi naslepo zkoušet úplně všechny značky plínek v drogerii, raději bych ten výběr měla trochu zúžený, jestli mě chápete…:)
ahoj, moj maly ma tiez velke stehienka a sice pouzivam vacsinou latkovky, ale minule som mu dala z dm babylove, ktore su do 9 kil (on ma 9,3) a stehienka otlacene nemal. ![]()
julniki píše:
Tak zkusit míň utáhnout?
Třeba má proti stehýnkům menší bříško a pak by to mohlo protýkat
.
Milli píše:julniki píše:Třeba má proti stehýnkům menší bříško a pak by to mohlo protýkat
Tak zkusit míň utáhnout?.
to s tím nemá nic společnýho, neutahuju moc už teď, ale ty pružné pásky jsou pod stehýnky, na to nemá síla utažení vůbec vliv. no vyzkouším ty happy a babylove, díky za tipy!:)