Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny, mám dotaz. Mám doma již celkem dost vystříhaných medvídků z obalů od plenek Pampers. Ani na oficiálních web stránkách těchto plenek jsem se nedověděla, co s nimi. Nevíte to některá náhodou?? Děkuji Karolina77 a Renátka (8 měsíců)
Jestli je to to,c o se sbíralo v soutěži s Fisher Price, tak ta soutěž skončila v červnu.
Ptala jsem se přímo jich a další podobnou prý zatím nechystají…
(taky mám obalů dost)
NiKina
Ahoj,nejsou to náhodou medvídci od Huggies?Jestli jo,nalep je na A4 papír,napiš počet bodů,mají to na bříšku a pošli na Huggies club,P.O.BOX 36,225 36 Praha 025..na zadní straně karty má být tvoje adresa,spojení a podpis…pokud chceš vědět dárky,pošli SZ
""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10002;28/st/20041007/n/Muj+syn+je+Venousek/k/f759/age.png:http://tickers.TickerFactory.com/…f759/age.png
Moc děkuji za odpovědi. Ne nejsou to medvídci od Huggies, ty mám také a děkuji za návod. Podobní medvídci, nebo co je to za strašáky, jsou také na obalech od Pampers. Jelikož se nikde o jejich sbírání nic nepíše, tak soutěž asi skončila. Ještě zkusím kouknout na www stránky Fischer Price. Karolina77
Ta soutěž s medvídkama od Pampers probíhala už zhruba před rokem. pak ji vystřídala soutěž, kdy se posílala celá jedna strana obalu s paní a děťátkem, ta už teď ale končila, myslím na konci červenci nebo srpna a nic dalšího pokud vím zatím není. Je ale vždy lepší schovávat celý obal, nikdy nevíš, co z toho budou chtít ![]()
Ok, sice je to trochu praštěné, že chtějí pokaždé něco jiného, ale co naplat. Hráčská vášeň je holt hráčská vášeň ![]()
Mimochodem, když už jsme u plenek mohu vřele doporučit fialové balení Tesco plenek. Pozor, hlavně nesplést s bílými Tesco plenkami, o poznání levnějšími, ty jsou podle mě příšerné. Karolina77
ahoj. já chci jen napsat,že ti medvídci a hrošíci od huggies se posílají až když máš myslím 34(nebo 64 bodů ).když je to mín nepošlou ti nic.to jen aby jsi to neposílala zbytečně.jo a jeden hrošík je za dva body. tak pa Helík ![]()