POLOSED V KOČÁRKU

440
15.9.05 21:47

POLOSED V KOČÁRKU

Ahojky.
Chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte taky tak „blbý“ kočárek jako my, který se nedá polohovat pod zádama, a jak dáváte teda prďolku do polosedu??
Můj mimisek (bude mu 5 měsíců) je hrozně zvědavý, na zádíčkách se mu moc nechce ležet. Nejvíc se mu líbí, když jezdíme místo korbičky s autosedačkou.
Myslíte že už bych ho mohla mít v polosedu (pokud by se mi to nějak podařilo vymyslet)? nebo bych mohla zkusit sporťák, jen maličko zvednutý zádíčka???

Díky moc za vaše rady Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kdoviktera
15.9.05 21:53

Ahoj Lenko,

a co na bříšku, to by nešlo? Já se trochu bráním tomu dávat Filipa do polosedu, ale když ho dám na bříško a odhrnu boudičku, tak krásně vidí ven a je moc spokojený.

Príma zážitky při společných vyjížďkách přeje Katka a kluci

• Citovat
  • Upravit
224
15.9.05 22:06

Ahoj Lenko,
naše Adélka je taktéž akční a v kočáru naprosto odmítá ležet, naskládali jsme pod ní deku tak, aby měla víc pod horní polovinou těla, nesedí, ale má hlavu výš, ale nejspokojenější je v šátku, jestli ho máš, tak doporučuju, pro zvědavý prťátka je to nejlepší, a teď nám i přeje počasí. :lol: :-)
Martina
 http://b1.lilypie.com/FsSAp2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
15.9.05 22:34

Ahoj Lenko :D
ja jsem davala dcerku (14 mesicu) do sportaku uz od 6 mesice, desne totiz zlobila v hlubokem kocarku a myslim, ze to nicemu rozhodne nevadilo. Samozrejme byla v te nejnizsi poloze :!

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
16.9.05 07:38

Ahoj Lenka,
kamaratka na 4 mesacnu holcicku a uz ju vozi v sportaku :wink: . Ma X Lander a ten sa tiez neda dat do uplneho lahu.
Pred nedavnom sa vratila zo zahranicia a tam videla v sportakoch aj mensie deticky. Korbicky tam nepouzivaju.
Mala je v sportaku velmi spokojna. Este asi dost dolezita info, ma v kocari take polstrovanie (taka vypln do sportaku ked je mimi este male aby nepadalo na stranu).
My budeme v sportaku vozit ochvilku. Do korbicky sa totiz uz pomaly nevojdeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí