Jak vybrat pediatra?

305
15.9.05 08:32

Jak vybrat pediatra?

Ahoj maminy,

moc prosím o radu, jak vybrat dobrýho pediatra. Pár typů sice mám, ale nevím, na co všechno se ho zeptat, abych zvolila správně. Vy už svý uzlíčky máte, jak jste doktory vybíraly vy?
Moc děkuju za odpovědi,
Lukina
 35tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1180
15.9.05 11:15

Ahojky, já vybírala tak trošku netradičně. No respektive, moc jsem možností neměla. Mohla jsem si vybrat ze 4 doktorek na dvou poliklinikách, daleko to mám k nim tak stejně. Dvě jsem hned vyřadila, protože k těm jsem chodila ještě já jako malá a jako „dorostenka“ a byla jsem tenkrát ráda, že může po 18 letech přejít k našemu rodinnému lékaři.Takže mně zůstaly další 2. Pustila jsem to nějak z hlavy a pak mě překvapila sestřička v porodnici a chtěla adresu paní doktorky. Tak jsem se jí přiznala, že nevím, kterou z těch dvou vybrat, protože o nich nemám reference. Byla moc ochotná a prima, protože mi řekla, ke které maminky chodí více a jak jsou s ní spokojené, poslechla jsem ji a zatím jsme moc spokojení. Už při první návštěve, když přišla k nám domů po příchodu z porodnice se nám zamlouvala.
Nejlepší je zeptat se známých nebo kamarádek, ke komu chodí a jak jsou spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
21.9.05 11:49

Nejlepší jsou reference, ale ty se těžko shánějí, když člověk v bydlišti nikoho nezná. My jsme měli na výběr ze 2 doktorů, takže jsme se s manželem sebrali a šli jsme se nenápadně zeptat, jestli bychom k nim mohli chodit a při té příležitosti jsme okoukli je samotné a jejich ordinaci. Ale bylo to spíš o 1. dojmu a sympatiích. Smála jsem se, že od jednoho bych brala sestřičku a od 2. doktora :lol: Šťastnou ruku při výběru, změnit se to dá vždycky…
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
21.9.05 12:18

Ahoj Lukino,
já jsem si odchytila maminku s malym miminkem v místě bydliště a našeho drobečka přihlásila k té samé paní doktorce. druhým kritériem výběru u mě byla dostupnost - je to nejblíž od domova, takže kdyby se něco přihodilo, a nedejbože nejelo auto, tak tam dojdeme i pěšky.
držím palce a přeju šťastnou ruku při výběru,
Maya a Adélka 6 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí