reklamace kočárku??

203
15.9.05 12:32

reklamace kočárku??

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s reklamací kočárku. Nám se včera zlomila rukojeť a vůbec nevím, co s tím. Protože dát kočárek na reklamaci, tak nevím s čím bych jezdila :( A nevíte, jestli někde neprodávají náhradní díly na kočárky? Máme kočárek značky Polak.

Díky
Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
15.9.05 13:05

Ahoj Petro, švagrové se taky zlomila rukojeť a už chtěla kočár vyhodit, protože si myslela, že nepůjde opravit, nebo to bude drahé. Nakonec se zeptala u prodejce a ta rukejeť se dala celá vyměnit a stálo to tuším 400Kč(ztratila záruční list). Nevím značku, ale možná to byl taky kočárek polské výroby, takže bych to zkusila u prodejce, popř. zkusit na netu vyhledat stránky výrobce, myslím že by to neměl být problém, stavá se to často jak jsem slyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
15.9.05 13:08

Jo ještě měla štěstí, že jí to spravili hned na místě, náhodou tam ten ND měli, asi věděli proč.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
15.9.05 13:27

Já jsem tam právě dneska volala, ale kupovali jsme ho po internetu a ten prodejce je až z Ostravy :). Říkali, že mi brnknou, ale představa cesty až do Ostravy, to je šílený :)
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
15.9.05 13:34

Ahoj Petro,

určitě bych se zeptala prodejce - na kočárek, stejně jako na každý výrobek máš přece záruku. U nás dokonce dávají k dispozici náhradní kočár, pokud oprava trvá déle a musí Ti kočár vzít (teda alespoň nám to tvrdili při nákupu).

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena jurkova
2.1.13 17:25

rada

Dobry den kde jste sehnaly tu rukojet kde se mam ptat dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...