Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s reklamací kočárku. Nám se včera zlomila rukojeť a vůbec nevím, co s tím. Protože dát kočárek na reklamaci, tak nevím s čím bych jezdila
A nevíte, jestli někde neprodávají náhradní díly na kočárky? Máme kočárek značky Polak.
Díky
Petra
Ahoj Petro, švagrové se taky zlomila rukojeť a už chtěla kočár vyhodit, protože si myslela, že nepůjde opravit, nebo to bude drahé. Nakonec se zeptala u prodejce a ta rukejeť se dala celá vyměnit a stálo to tuším 400Kč(ztratila záruční list). Nevím značku, ale možná to byl taky kočárek polské výroby, takže bych to zkusila u prodejce, popř. zkusit na netu vyhledat stránky výrobce, myslím že by to neměl být problém, stavá se to často jak jsem slyšela…
Jo ještě měla štěstí, že jí to spravili hned na místě, náhodou tam ten ND měli, asi věděli proč.. ![]()
Já jsem tam právě dneska volala, ale kupovali jsme ho po internetu a ten prodejce je až z Ostravy
. Říkali, že mi brnknou, ale představa cesty až do Ostravy, to je šílený ![]()
Petra
Ahoj Petro,
určitě bych se zeptala prodejce - na kočárek, stejně jako na každý výrobek máš přece záruku. U nás dokonce dávají k dispozici náhradní kočár, pokud oprava trvá déle a musí Ti kočár vzít (teda alespoň nám to tvrdili při nákupu).
Ahoj
Dobry den kde jste sehnaly tu rukojet kde se mam ptat dekuji