Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ted na to koukám do meilu,sleva byla platná včera a dnes a vytisknout už nejde ![]()
taky ti to přišlo tak pozdě to je bordel bych jim nejradši zavolala
hlavně že garantují vždy a toto teda bylo nedomyšlený kdo to nemůže doma tisknout já to zjistla tedy až ráno no nebot nesedím na netu a na mailu pořád je to spamovější mail ![]()
Jé já včera nadávala, že to poslali dlouho, ještě tam bylá pár dní před tím sleva na Sunar 50%, jako fakt jsou to dobráci pošlou to v půlce měsíce, asi chtěli ušetřit
![]()
můžu se zeptat chodí někomu akční ceny v Globusu na mail?Včera mně poslali adventní kalendář
fv 18 57 a muž už byl dávno z rpáce doma a doma nemáme tisknáru a ten kupon na dnešní slevu šel tisknotu jen včera 

Neměl by ho asi někdo vytisknutý a ještě v počítači?
Asi blbý nápad že já vím
Plenky Pampers 3+1 zdarma
Popis produktu:
Při koupi 4 kusů plenek Pampers active baby v balení po 64 - 108 kusech zaplatíte pouze 3.
Platnost poukazu:
od 12.12.2011 do 13.12.2011
Původní cena: 435.00 Kč Sleva 25% 326.25 Kč
Pěkná sleva, co říkáte? Vytiskněte si prosím slevový kupon a předložte ho při nákupu u pokladny, jinak vám slevu nebudeme moci dát. A to bychom opravdu neradi! Slevový kupon je možné vytisknout jen v den jeho zveřejnění. Kupon platí následující dva dny, pokud není na kuponu uvedeno jinak. Na základě předloženého vytištěného kuponu vám bude poskytnuta sleva na jeden výrobek v rámci jednoho nákupu. V rámci jednoho nákupu je možné využít maximálně dva různé platné kupony.
Slevový kupón již není možné vytisknout.
jen nemám ten kupon a mají sice i ted akci plenek jen nemají to tak výhodně jak bylo toto a akce hlavně že trvá ještě dnes jím snad zavolám jak mně to můžou posílat v noci
Takže kdyby někdo udělal ddobrý skutek a nevím zda yb šel tedy uplatnit