Pleny z Tesca

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
144
11.12.11 08:15

pleny z tesca

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat..používala jsem pleny z tesca vel. 3 a byla jsem úplně zpokojená, malé taky vyhovovaly, teď jsem začala kupovat vel. 4 a malá je ŠÍLENĚ opruzená..myslíte, že to může být třeba těma plenama? třeba jsou trochu jiné? po těch vel.3 nebyla opruzená vůbec :think: díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8707
11.12.11 08:20
Daniellla píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat..používala jsem pleny z tesca vel. 3 a byla jsem úplně zpokojená, malé taky vyhovovaly, teď jsem začala kupovat vel. 4 a malá je ŠÍLENĚ opruzená..myslíte, že to může být třeba těma plenama? třeba jsou trochu jiné? po těch vel.3 nebyla opruzená vůbec :think: díky za rady

teda u nás to máme taky tak,ale nenap=dala mne souvislost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
11.12.11 08:39

Ahojky já jsem kupovala dřív Tesco plinky,Huggies,Pampers a všechny snášela dobře.Nicméně po nějaké době ji plinky začali vadit a byla z nich hrozně opruzená.Takže už asi půl roku musím kupovat jenom Pampers.Nedávno jsem po dlouhé době zkusila koupit Tesco plinky a od té doby mám malou strašně opruzenou a opruzeniny jsme se zbavili dost těžko :,( Takže u nás se tyhle plinky dřív snášeli úplně bezvadně i já jsem z nich byla celkem nadšená ale po nějaké době už to prostě pro malou nebylo vůbec dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
11.12.11 08:59

i když našu srajdí několikrát za den a kolikrát maj jen připrdnuto ani nesmrdí tak nevím jestli je to tím …nebo plenama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
11.12.11 09:03

ahoj, tak my můžem používat zas jen Tesco pleny nebo Pampers. Já koupila pro změnu Babylove v dm a opruzeniny po první plíně! Myslela jsem, že je to z jídla,když se to zahojilo, tak jsem dala tu plínu znova a fakt to má po nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.12.11 10:18

Ahoj, já teda nevím, jestli hledat spojitost, my taky používáme zelené Tesco, do vel. 3 to bylo v pohodě, teď máme 4+ a prcek začal mít taky šíleně potíže s opruzeninama :? Pravda ale je, že když jsme doma a nechávám ho bez plen, je to za chvilku o 100% lepší! Jen každodenně peru, protože prcek má šílenou averzi k nočníku :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
11.12.11 10:26

Zrovna prechazime z 3jek na 4ky tak uvidim :? Ale byla bych nerada, my opravdu nic jinyho nepouzivame jen tescovy pliny, doposud absolutni spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
11.12.11 10:30

holky z dvojčat na opruzeniny nikdy netrpěla ta má pro změnu lehký ekzém ,ale ted ze 4 má hrozný zadek..kluk ten míval opruzeniny vždy když mu lezly zuby,ale co má teď je extrem má to kolikrát až do krve do rána má zadek v pohodě po imazolu ale přes den nanovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
11.12.11 10:36

já používám pro vikiho zelené tesco 4 a úplně v pohodě. ale napadá mě, že tu byl případ, že v jedné šarži pampersek byly plísně a děti z toho měly opruzeniny. možná máte všechny jednu šarži :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.12.11 10:45

Děkuju za příspěvky. Ten zadeček má opravdu hroznej, z jídla to být asi nemůže, nic novýho nejedla. Tak zkusím koupit jiný pleny a uvidím :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.12.11 10:48

:( no to „potesi“,
jeste dodelam dve pleny č. 3 a dnes prechazime s malym na 4ky tesca (do ted nam vyhovovaly nejvic tesco pleny) no a ja zasob jak na kostele, k tomu k Vanocum mi kazdej z rodiny nakoupil baliky tesco plen - byly nedavno v akci, takze minimalne tech dvacet baliku mam :D :D

ted jen doufat, ze malej nebude opruzenej :( do ted jsme s tim problemy nemeli ani nejmensi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2711
11.12.11 11:04

Mě se dětičky taky začaly opruzovat cca v 1,5 roce (oba dva), takže ono to skoro vychází na tu změnu z trojek na čtyřky a já si spíš vždycky říkala, že už ta kůže není stavěná na tu moč z rozmanitého jídla-nepomohlo mi právě ani dávat látkovku dovnitř… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.12.11 11:32
Ally80 píše:
Mě se dětičky taky začaly opruzovat cca v 1,5 roce (oba dva), takže ono to skoro vychází na tu změnu z trojek na čtyřky a já si spíš vždycky říkala, že už ta kůže není stavěná na tu moč z rozmanitého jídla-nepomohlo mi právě ani dávat látkovku dovnitř… :think:

Taky mě to napadlo, je to vidět, že když je bez plen (resp. má pleny jen na spaní a cestování), není po opruzení ani stopy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
11.12.11 12:38

Jeje,jen to ne.Tesco zelené jsou jediné které nám vyhovují :potlesk: .Je ale teda pravda,že máme zatím jen velikost 3.Ale opruzeniny žádné :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.12.11 12:51

malá právš do teď neměla opruzeniny vůbec, ale začala jsem dávat 4 a je chudinka úplně rudá..a nic mi na to nezabírá, mažu to infadolanem, bepanten,..a nic nepomáhá :nevim: tak ji budu máčet ještě v heřmánku a snad se to zlepší. Z pempersek mám taky strach. ty nesnesl syn vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí