Pleny z Tesca

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
7.8.12 14:10

My pouzivali zelene tesco 2 a 3 a spokojenost nejvetsi. Hlavne nekupujte ty levne bile tesco - jednou jsme je zkusili a hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
7.8.12 15:56

Ahoj chci se zeptat kdo máte zkušenosti jsou lepší tesco pleny ty zelené a nebo pleny babylovez dm? Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.8.12 16:39

@Renitko to by mě taky zajímalo, ale asi záleží jak kterému dítku co sedne. Já jsem si koupila zatím balík babylove do porodnice, pak mám po balíku bella happy a pampers a pak vyzkouším i ty tesko a uvidím v čem budem pokračovat. U prvního dítka jsem používala od začátku tesko, ale to byly ještě ty fialové a byla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
7.8.12 18:49

Ty bílý tesco jsem taky jednou koupila, no šly dál, hrozný igeliťáky, malá se v tom pařila ještě víc než v normálních, ty fakt nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
9.8.12 15:42

Dneska jsem zkoumala ty tesko plenky a mají tam krom těch zelených ještě nějaké žluté vel. 2. To je nějaká jiná řada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
9.8.12 17:47
@Enoulik píše:
Dneska jsem zkoumala ty tesko plenky a mají tam krom těch zelených ještě nějaké žluté vel. 2. To je nějaká jiná řada?

nejsou to ty Gaga? Ty byly žluté ve vel. 2, s těma jsem taky byla hodně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
9.8.12 19:35
@Koblížek21 píše:
nejsou to ty Gaga? Ty byly žluté ve vel. 2, s těma jsem taky byla hodně spokojená.

nejsou, mají tam ty bílé, zelené, gaga a pak tyto ve žlutém obale, ale jen ve velikostech 1 a 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.8.12 08:09
@Enoulik píše:
Dneska jsem zkoumala ty tesko plenky a mají tam krom těch zelených ještě nějaké žluté vel. 2. To je nějaká jiná řada?

To jsou pro novorozence, proto mají jen velikosti 1 a 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.8.12 15:03

@gabi.design však já taky novorozence mít budu, jen jsem ptala na rozdíl mezi těmato 2 a zelenýma 2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
11.8.12 21:30
@Enoulik píše:
nejsou, mají tam ty bílé, zelené, gaga a pak tyto ve žlutém obale, ale jen ve velikostech 1 a píše: Více

Já jsem tyhle žluté plenky Tesco měla v porodnici a byly super. Spolurodička na pokoji měla žluté Pampersky pro novororozence a neshledala jsem mezi nimi rozdíl.
Bílé jsou igelitové - fakt nebrat. Gaga nejsou nejhorší ale ani nejlepší - znám lepší pleny. Zelené jsem neměla. Žluté newborn - super.

Pleny z DM Babylove byly super, ale teď je inovovali a už nám tolik nevyhovují. Zkouším pořád nějaké pleny. Nejvíce se mi zatím líbili pleny DADA Premium, které koupil manžel v Polsku, když byl na služebce. Pampersky jsem používala u staršího syna, ale také je během 3 let inovovali a teď jsou strašné. Mně hrozně smrdí, takže na mladšího syna je nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
11.8.12 22:18

Tak nakonec zkoušíme huggies ty nové super dry a musím zatím klepat že super zatím neshledávám jedinou chybu:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
12.8.12 00:16

@Renitko hugísky jsou super :pankac: - teď malé dávám na noc už 5 a super, u jiných se mi pročúrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
12.8.12 17:33

Holky tak jsem jí zkkusila teď dát ty zelené tesco od 7-18kg, no mi přijde, že jí jsou tak tak eď, a to má 6kg, mi to je nějaký divný, to je musím honem spotřebovat:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
12.8.12 21:14

Ahoj potřebovala bych poradit :-) malý se teprve narodí ale jak vidím pleny v dobré akci tak si je koupím…přece jen se to bude hodit :-) mám teď jedno balení 2-5 kg a dva balení 3-6 kg a nevím jestli kupovat v těch velikostech další…vůbec netuším kolik toho mimčo spotřebuje a jak rychle roste :- děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.8.12 21:19

@kitty77 to ti předem nikdo neřekne, nevíme, jak budeš mít velký miminko :) naše malá měla 2920 g a velikost 1 jsme používali měsíc, velikost 2 cca do 3,5 měsíce a teď máme trojky…a hlavně já bych asi moc velkou zásobu nedělala, třeba ty pleny miminku nebudou sedět a co pak…prodat se sice dají ale je to naprd. Nakoupila bych jen něco málo a uvidíš, v Tescu jsou akce na pleny často, takže můžeš nakoupit později, až budeš vědět, jestli vyhovují nebo nee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí