Pleny z Tesca

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9090
12.8.12 21:21

@kitty77 a jinak, ze začátku jsme potřebovali tak 10-12 plen denně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.8.12 09:07
@kitty77 píše:
Ahoj potřebovala bych poradit :-) malý se teprve narodí ale jak vidím pleny v dobré akci tak si je koupím…přece jen se to bude hodit :-) mám teď jedno balení 2-5 kg a dva balení 3-6 kg a nevím jestli kupovat v těch velikostech další…vůbec netuším kolik toho mimčo spotřebuje a jak rychle roste :- děkuji za rady :-)

Víc bych toho nekupovala. Uvidíš, jak velké dítě se ti narodí, jak poroste… dokoupit to můžeš ale vždycky, ale když si naděláš zásoby, tak se ti může stát, že ti zůstane doma, protože to už miminu nebude. My třeba měli ty 2-5kg jen v porodnici malý balík, který jsem pak dojížděla doma a na kuponky jsem si pak v DMku vzala ještě dva s tím, že to snad vypotřebujeme - nevypotřebovali, sjeli jsme pak jen jeden a zbytek zůstal nepoužitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
14.8.12 15:31

@kitty77

myslím že do začátku to bude stačit až až. Záleží hodně na velikosti miminka. My jsme třeba vel.1 úplně přeskočili a začali až na vel.2 (3-6kg)- spotřebovala jsem pouze 2 balíky a koupila vel.3. Holt větší dítě. :roll:

Pokud chceš koupit do zásoby, tak začni od velikosti 3 a výš. TY se ti budou hodit určitě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí