Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, mám dotaz. Jaký teď mají Tesco pleny vel. 4 obal a jestli jich je víc, tak které jsou lepší? Díky ![]()
my máme taky růžové gaga a myslím si vyhovují nám nejlépe po tesco plenách těch zelených se nám osypává
ale jelikož jsou tejď na gaga furt nějský slevy tak je téměř mesíc a půl nemaj už minule jsem tam udělala bugr ať si to 50 strčej třeba do pr..le ale daj mi ty plíny páč já je potřebuju ![]()
No já mám zelené a malá se po nich neosypává. Sice je používám pouze na noc, ale i tak je čistá. jo ale jsou to 5
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda máte zkušenosti se zelenýma tesko plenama i v té nejmenší velikosti 3-6 kg, někde jsem četla že jsou dobré až od 3, ale nejsem si jistá zda to bylo u tesko plen
Od zítřka mají být v akci tak zda mám koupit či nikoliv, mimi je ještě v bříšku tak nemůžu hned odzkoušet ![]()
@Enoulik Já je používám od začátku a s každou velikostí jsem spokojená
Ahoj já měla tu nejmenší velikost těch zelených plen z teska a ty jsou horší .Jsou takové tvrdé až pak myslím že to je číslo 2 ty už jsou v pořádku my už kupujeme 4 a ty jsou super
Moje malá je snášela líp než ty navoněné od pampers. Ty bílé jsou k prdu, ale ty zelené jsou za mě dobré
Ahoj, já pro malou teda používám převážně Gaga, teď už jsme na růžvých, ale přišly mi nejlepší ty nejmenší, je fakt, že ty zelené tesco jsou krásně měkkoučké, ale zas mi přijde, že se jí ví czařezávají do stehýnek, ale nekupto, když u nás měly Gaga a pár tesco za 44 kč za balík:-D no akci už nemají, jsem tam asi naběhla na poslední chvíli.
@Koblížek21 píše:
Ahoj, já pro malou teda používám převážně Gaga, teď už jsme na růžvých, ale přišly mi nejlepší ty nejmenší, je fakt, že ty zelené tesco jsou krásně měkkoučké, ale zas mi přijde, že se jí ví czařezávají do stehýnek, ale nekupto, když u nás měly Gaga a pár tesco za 44 kč za balík:-D no akci už nemají, jsem tam asi naběhla na poslední chvíli.
44kč za balík??? ![]()
@AstraG píše:
44kč za balík???
jojo:-D měli nějakej výprodej, akorát mě napadlo, aby ty plíny nepřestali vyrábět, no mam na půl roku vystaráno, místo 2500 jsem za to dala 600. ale nevím jestli to je v každým tescu, my tu máme takový to malý vesnický a v letácích to ani nebylo, já tam jela kvůli těm tesco že budou zlevněné, jsem si spletla datum, a ono tam tohle, tak ještě že jsem jela.
Já teda vyzkoušela vel. 2 Baby Essentiels a z té jsem nadšená nebyla - jednak ty pleny vypadají vzhledově úplně jinak než ty od trojek nahoru a hlavně byly příšerně tvrdé, dost často nám protékaly a uvnitř se hrozně žmolkovaly - syn měl věčně zadek plnej žmolků. Větší velikosti jsem už nezkoušela.
Tak snad ještě počkám na další akci a pak koupím až ty 3
@Koblížek21 44 Kč za balík tak to je teda něco ![]()