Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, ja stridala plenky Babylove s Dada plenkami, jako neprislo mi, ze jsou po pocurani na dotek mokre, naopak nam drzely v pohode vse i celou noc. S Pampers, ktere jsem dostala od kamosky, jsem nebyla spokojena vubec. Diteti asi nejak nesedli a parkrat protekly v noci a nakonec se po nich desne mladeti oprudil zadek. Ale kazdy to muze mit jinak…
S babylove zkušenost nemám, ale proč jen tyto dvě značky? My dlouho kupujeme většinou Albert a nebo Lupilu(Lidl) a jsou super, cenově dostupné, příjemné na omak, děti nejsou v mokru ani kdyz je plena nafouklá jak balon a nacucana jak kdybych ji vymachala ve vodě (vydrží celou noc -kdy děti v noci vypijí třeba půl litru pití)
U starší jsem zezacatku hodně kupovala i Fred&Flo (Tesco), ale mladší se mi v nich jako novorozenec oprudil tak jsem je přestala kupovat občas koupim i Linteo a nedávno jsem narazila na slušně vypadající pleny v Penny (značku si nepamatuji) a chvíli jsem je kupovala, teď je tam ale nějakou dobu neměli v naší velikosti…prostě občas zkusím něco nového a nedržím se jen jedné značky…Pampers jsou za mě fakt předražené a nevidím na nich nic extra…
Jsou dražší, ale za mě pampers se blíží i víc látce, jsou měkčí, silnější, hlavně ty premium care a ty jdou koupit jako měsíční balení výhodněji. Ty babylove byla pro mě alternativa když jsme chtěli ušetřit, ale když to šlo tak pampers. Jiné značky nám i často protékaly.
Já jsem s Babylove spokojená. Pokud nekoupil někdo jiný plenky, 2× jsem zkusila Lupilu z Lidlu a to fakt ne. Ve většině případů byl syn brzo mokrý, jemu to prostě nesedělo, za to Babylove úplně pohoda, i když někdy syn čůral fakt hodně. Vydrží celou noc v pohodě
Vyzkoušela jsem hodně druhů plenek (3 děti) a Pampers jednoznačně za mě nejlepší. ![]()
Mám opačný dojem a pampers mi přijdou dost mokré a navíc mi smrdí. S babylove jsem nikdy problém neměla, mokro nikdy na povrchu nebylo ani trošku. Narozdíl od pampers.
Po babylove se syn vždy oprudil. Na noc používáme výhradně pampers premium care, přes den Dada nebo lupilu
Já měla na začátek pampers, pak už jen dada a za mě super. Používali jsme je i na noc. A vždy v pohodě
Já vyzkoušela x druhů a zůstala dlouho u Lupilu - za mě nebyly špatné. Pak jsem přešla na Kolorky. 😁 Ze všech vyzkoušených jsem byla nejmíň spokojená právě s Pampreskama, mimčo se s nima fakt nehezky oprudilo😱.
Zkusila jsem asi všechno co je na trhu a vždy jsem se vrátila k Huggies a Pampers.
Dokud je dítě ještě jen malé a leží, hezky sloužily i Fred & Flo z Tesca, nebo Happy.
Ale jak byly už akčnější a hlavně chodící, u všeho jsem měla pocit, že to udělá rozbředlou shrnutou patlaninu visící mezi nohama.
Což třeba natahovací Pampers ani ty Huggies nedělají.
Osobně mám Pampersky radši ty zelené než premium.
Obecně spíš pleny které jsou na omak „papírovější“ -jako že to po počúrání není hned ten gelový kuličkový sajrajt.
Tak já teď u posledního podostavala tolik druhu plinek, že jsem byla ráda. Že muzu srovnavat. Ale Babylove jsem nedostala, ty jsem si koupila sama, protoze jsem na ně slyšela samou chválu. Každý mi je přirovnával k pampers, tak jsem byla zvědavá. A upřímně mě zklamaly. Já bych je spíš přirovnala k dadam zlatym. Takze špatne nejsou, ale dady jsou levnější a pampers premium care jsou za mě lepší. Ale je fakt, že dost záleží odkud kupuju, z některých obchodů tak šíleně smrdí, že se nedivím, že na ně lidé nadávají. Paradoxně mi nejlepší pampers přijdou z dm. Navíc na to měsíční balení použiju body za předchozí nákup a vyjdou mě cenově pak stejně jako ty babylove.
Holky tady mám přímo srovnání pampers a babylove. Prostě Pampers jsou více vatové a nadupané oproti babylove, které jsou tenčí, papírovější, myslím že i ten prostor pro odvětrávání není tak dobře vymyšlený a nemají takovou roztažnost.
Nám tedy nevyhovují ani jedny, nejvíc nám vyhovují od značky Chicco. Co se týče ceny, savosti, tak jsou za nás fakt nej. Teď jsme na feedo nakoupili do zásoby, mají nějaký jejich dny a e tam sleva 20%. ![]()
Holky prosim poradte. Milujeme D&M s myslim, ze ty jejich znacky nejsou spatne. Ale u plen tapu. Pampers evidentne dele vydrzi co se tyce curani, kolikrat ani nepoznam, ze je mokra, kdyz malou vybalim, jen po cuchu
No a Babylove je proste mokra hned. Tak resim, zda radeji kupovat drazsi Pampers s tim, ze menekrat prebalim, protoze proste mala neni v mokru po 1 curani, a nebo radeji Babylove u kt. mala zacne brecet ze je mokra… 
Co myslite? Me prijde ze s tou cetnosti se snad vice vyplati ty predrazene Pampers, jakoze vydrzi dele… nevim.
Jo a mame novorozence, takze zatim jednicky