Vícerázové pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.2.25 16:02

Vícerázové pleny

Ahoj, přemýšlím ze bych zkusila pro maleho vícerázové pleny(říká se tomu tak?) jsou z látky myslím.
Ale mam z toho docela strach. To se musí často přebalovat ne? Aby to nikde neprosáklo.
Hádám ze se to vždy musí prvně nějak opláchnout v umyvadle a pak až hodit do pračky, nebo se to děla jinak?
Budu rada za zkušenosti nebo jakoukoliv poznámku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8622
18.2.25 17:21

Proč te to láká zkusit, když o tom vůbec nic nevíš? Říká se tomu většinou látkové plenky. Je jich milion druhů, to si budeš muset nastudovat. Já jsem je musela používat u jednoho dítěte a už nikdy víc, díky za jednorazovky. Nejvíc se mi osvědčily vkladacky a na to svrchnaky. I složenej čtverec byl fajn. Kalhotkovy mi nevyhovovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16153
18.2.25 17:35
@Midaku píše: Více

Jistě mysli ty AIO plenky, vše v 1, ale evidentně o tom neví téměř nic. Já měla klasické čtverce, k tomu vložku, separačku a kalhotky přes to. Skladování na sucho v kyblíku, pokaděnou jsem oplachla a namydlila. Prala jsem co 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8622
18.2.25 18:15

@Dahlia0409 pravda, na AIO jsem zapomněla, mně nevyhovovaly, měla jsem asi dvě na vyzkoušení jen. Jinak teda separačka byla minimálně první měsíce nutnost, ale pak už jsem na to kaslala. A skladovala jsem na mokro, vždy jsem to po použití oplachla od nejhoršího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16153
18.2.25 18:51
@Midaku píše: Více

Každopádně slovo vícerázové je tady dost zvláštní. Asi jako na více použití, ale to stačí napsat látkové pleny, tam je to pak jasné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.7.25 10:33

Latkovala jsem tři děti od narození po nočník. Když si koupíte All in one a dobře utahnete, neprotecou. Nejraději jsem měla britské Tot bots. Můžete od někoho levně koupit po jednom fitku, bazary jsou jich plné. Hodně se ušetří, ale na druhou stranu máte práci navíc…což třeba většina mých kamarádek nechtěla dělat… Jak jsem je oplachla v umyvadle, hovínko splachla fo záchodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí