Pampers vs Pampers AB

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
896
10.3.13 18:21

pampers vs pampers

Ahoj chci se zeptat. Používáme plenky pampers AB a nikdy s nimi nebyl problém, na obrázku vepředu uprostřed je vždy nějaké zvířátko. Předevčírem jsme koupili nový balík a plenky měli jiné obrázkové motivy, nějaké hvězdičky a byli takové barevnější. Jenže od té doby co je máme, se dcera strašně oprudila. A já nevím jestli je možné, že je to z těch plen. Tak se ptám, jestli je to jen designově nové, nebo i celkově tou plínou. Anebo jestli je to jen náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
10.3.13 18:23

Celkově udělali pampersky nové, já nemám osobní zkušenost, ale už jsem to tu četla v nějaký diskuzi

• Citovat
  • Upravit
13837
10.3.13 18:29

Ano, jsou nové, já si krom obrázků rozdílu nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.3.13 18:34

Ahoj, jj jsou nové, začali do toho dávat nějakej pudr… jsou takový jemňounký a voněj. My jsme neměli problém s opruzením, ale že byly absolutně nedostačující pro našeho počůránka. Takže pampers vůbec už…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
10.3.13 18:35

Taky se nám v nich oprudila. A to je měla jen jedinkrát u doktorky. Dělá to to Aloe, jednorázovky jsou samá chemie. Nejlepší jsou látkové plenky a fleesová separačka, prdelka je jak porcelán :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
10.3.13 18:38

Ty vady nestraš, jsem s AB moc spokojená, ještě dojíždím zásoby tak s novýma nemám zkušenost. Doufala jsem, že je změna jen v motivu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.3.13 18:49

Já bych řekla že jinak voní, kdoví čím jsou napuštěny. Asi to bude tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
10.3.13 18:51

Koupila jsem balík s těmi novými obrázky, že je budeme mít na ven, když někam pojedeme, případně na noc. Pomalu z nich vyrůstala a já měla ještě celý balík, tak jsem je chtěla dodělat, dávala jsem je tedy i místo látkovek. Už druhý den byla opruzená a to jsem v noci přebalovala 2× a přes den asi po 2-3 hodinách nebo hned po nadílce. Pokaždé jsem musela mazat Sudocremem, na což teda s látkovkama fakt nejsem zvyklá (stačí po koupání olejíčkem, případně 1× denně Batoletem). Pak se nám oprudila i po jediné plínce, kterou jsem dala k doktorce, když jsme šli do poradny. Takže i na všechny cesty látkujeme a je klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
10.3.13 18:51

Jo a abych nezapomněla, balík jsem radši vyhodila  :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
10.3.13 18:53

Ja si zadne zmeny nevsimla, krome jinych obrazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.3.13 18:55

Holky je fakt, že voní…tak to jsem teda v pytli. Protože jsem koupila do zásoby, takže tu mám 200ks. A jediný teda po kterých se mi neopruzuje už jsou jenom tesco zelený. Mám poslední 3kusy těch starých, tak jsem je dneska dala odpoledne a ted navečer a je fakt, že to vypadá o trošku lépe. Já se fakt picnu. Proč to mění a překombinujou fakt všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
10.3.13 18:56

Ano jsou nové! :zed: už je to nějaký pátek, no měsíc určo, co jsem na ně narazila, možná i dva. Malý se mi čas od času po všech českých i polských plinkách oprudil, používali jsme jen PampersAB a teď? Dám mu to na hodinku a pytlík, pinďa, dupka je napuchlá, červená, vyžraná do krve, no tak jsme ve dvou letech přešli na látku :roll: No jednu stranu jsem ráda, ale na druhou, jsem o tom uvažovala v jeho roce a říkala si, že už to nemá cenu, že trubka jsem je nekoupila dřív :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
10.3.13 18:57

@abidail A jak máš staré mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
10.3.13 18:57

Až teď mě napadlo, proč se malý poslední dobou několikrát pročůral v noci. je to tím, že máme ty nové plíny. s těmi starými se to nikdy nestalo. no tak to je super…a opruzený nedavno byl taky. tak co s tím? ještě používáme babylove z dm, ale ty jen tak na střídačku a na noc jim nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.3.13 18:58

@alhena 10 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie