Pandemický zákon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24867
31.1.22 20:31
@Anonymní píše:
Jasně, že to zní jako bezmyšlenkovitý výplod, ale my, občané této země jsme ještě nebyli ve vážnější situaci. Budeme jediní, ti nejhorší, nejomezenější v právech, tak toto snad nechcete :,( :?

Nechceme, ale nechápu, proč to nemůžete říci pod svým nickem a skrýváte se za anonymitu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 21:01

@Mialina2 Neřekla bych, že úplně všude (viz. postupné uvolňování v Evropě), ale jinak máš pravdu.

• Citovat
  • Upravit
283
31.1.22 21:16
@Anonymní píše:
@Mialina2 Neřekla bych, že úplně všude (viz. postupné uvolňování v Evropě), ale jinak máš pravdu.

To uvolňování je divné. Podle mě slouží jen k odvedení pozornosti. Začalo se protestovat, tak teď trochu povolí, než nás zase přiškrtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 21:25

@Mialina2 Možná, ale i kdyby se opět utáhla uzdečka, tak stále na tom budeme jako jedni z nejhorších. Promiňte mi anonym, ale mám takový pocit, že jsem zralá na odbornou pomoc. Jinak si opravdu nevím rady. Nebudu Vás tu už děsit ani obtěžovat. Sbohem :,(

• Citovat
  • Upravit
1045
31.1.22 22:33
@Anonymní píše:
Holky, NIKDY, AŽ DOPOSUD jsem se nezabývala politickou - minulou, ani soucčasnou. Ale pokud tento zákon bude přijat NATRVALO…
Snad Vám většině zdejším dochází, o co všechno se tu hraje. Nemá asi cenu vypisovat, co mě zneklidňuje nejvíc, bo je to celé paskvil.
Jde přece o Vás Vaše blízké a Vaše (já zatím bezdětná) děti. Prožívám nepříjemné chvíle, tak chcete li se podělit, udělejte to :,(
Poprosím anonym nebo SMAZAT, děkuji.

zítra od 9hod ráno je velká demonstrace před poslaneckou sněmovnou. Tak kdo můžete, přijďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
31.1.22 22:39
@Mialina2 píše:
Zakladatelko, tady places na spatnem hrobe. Tady by se pod to půlka lidí podepsala a te druhé je to jedno. Jinak jo, je to hrůza, ale to je už všude na světě. Naše vláda si zřejmě nemůže dovolit odklonit se od hlavního narativu, takže když neschválí pandemicky zakon, najdou si jinou formu sikany…

Já to sleduji a jedno mně to rozhodně není. Tato zhovadilost nesmí projít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
31.1.22 22:46
@Ip man píše:
Já to sleduji a jedno mně to rozhodně není. Tato zhovadilost nesmí projít!

To je dobře, ale obávám se, že jsi tu spíš výjimka. Ale čest vyjimkam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
1.2.22 06:20
@cecetka píše:
Oni si to neprectou ani tak :mrgreen:

Tenhle pasivní přístup nesnáším…stylu „Oni si to neprectou, já nic nezmuzu, nic nezměním…“ Jasně, když si řeknete toto a vzdate to předem, jasně že nic nezměníte.

Když poslancům přijde na nějaké téma několik tisíc emailů plných argumentů, rozhodně je to více ovlivní, než když nikdo nic nenapíše. Jsou to také jen lidi. Psala jsem jim mnohokrát, velmi často mi odepisovali, 2× odepsal i Babiš, jsou to politicky aktivní lidé kteří stojí o debaty s občany, proto do politiky šli.
Takže rozhodně napište, kompletní seznam emailů na poslance najdete na Googlu nebo komukoli pošlu do sz když budete chtít.
Mně záleží na tom, aby ten zákon neprošel, takže já předem nic vzdávat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.22 06:45
@Jednablbka píše:
@Žižkovská žena např to že karanténu bude moct nařídit jakýkoli pověřený úředník smskou nebo telefonátem, vláda bude moct zavírat veškeré provozovny a školy a školky i bez nouzového stavu, omezovat setkávání osob bez nouzového stavu…je to strašný a zajímat by se měl každý a napsat poslancům také…pište.

Kde je to zveřejněné?

• Citovat
  • Upravit
400
1.2.22 06:53
@Anonymní píše:
Kde je to zveřejněné?

https://www.ceskenoviny.cz/…zeni/2148638

Ale najdete to i všude možně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
1.2.22 09:16
@Jednablbka píše:
Tenhle pasivní přístup nesnáším…stylu „Oni si to neprectou, já nic nezmuzu, nic nezměním…“ Jasně, když si řeknete toto a vzdate to předem, jasně že nic nezměníte.Když poslancům přijde na nějaké téma několik tisíc emailů plných argumentů, rozhodně je to více ovlivní, než když nikdo nic nenapíše. Jsou to také jen lidi. Psala jsem jim mnohokrát, velmi často mi odepisovali, 2× odepsal i Babiš, jsou to politicky aktivní lidé kteří stojí o debaty s občany, proto do politiky šli.
Takže rozhodně napište, kompletní seznam emailů na poslance najdete na Googlu nebo komukoli pošlu do sz když budete chtít.
Mně záleží na tom, aby ten zákon neprošel, takže já předem nic vzdávat nebudu.

No, já si bohužel nemyslím, že někdo jde do politiky proto, že stojí o debatu s občany. Tahle doba jasně ukázala, jak moc jim o ty občany jde a za co je mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
1.2.22 09:22
@Anonymní píše:
@Mialina2 Možná, ale i kdyby se opět utáhla uzdečka, tak stále na tom budeme jako jedni z nejhorších. Promiňte mi anonym, ale mám takový pocit, že jsem zralá na odbornou pomoc. Jinak si opravdu nevím rady. Nebudu Vás tu už děsit ani obtěžovat. Sbohem :,(

asi s tebou i souzním, ale tím, že jsi anonymní, je to pro mě pofidérní debata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41600
1.2.22 09:23

Nevidím důvod, proč nemít pro případ „pandemie“ něco takového nachystaného, vždyť jsme sami viděli, jaké zmatky byli a jsou. Faktem je, že musíme být připraveni na něco podobného v budoucnu rychle reagovat a teď máme naštěstí čas, se připravit. Jen bych to nešila horkou jehlou a vše víc probrala s odborníky než to uzákonila :think: myšlenka nemusí být špatná, bohužel u nás často ztroskotá na lidském faktoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
1.2.22 09:24
@Sája2617 píše:
Já doufám, že to neprojde :cert:
Já když to studovala a o politiku se dost zajímám, tak to je na to, se sebrat a jít žít do jiné země. :roll:
Je mi z nich na blití!
Teď opravdu by měli lidi držet pospolu.

Do jaký? Všude je to stejný, tady zatím asi nejméně vyhrocený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
1.2.22 11:59
@stinga píše:
asi s tebou i souzním, ale tím, že jsi anonymní, je to pro mě pofidérní debata

Tak já jsem pod anonymem ještě nikdy nepsala. Ale když vidím ty způsoby tady, jak na člověka vytáhnou i staré příspěvky, zcela vytržené, bez ohledu na to, nač jimi reaguješ, tak se těm anonymům trochu přestávám divit. Ne každý je na toto zvědavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí