Pandemický zákon

Anonymní
31.1.22 19:10

Pandemický zákon

Holky, NIKDY, AŽ DOPOSUD jsem se nezabývala politickou - minulou, ani soucčasnou. Ale pokud tento zákon bude přijat NATRVALO…
Snad Vám většině zdejším dochází, o co všechno se tu hraje. Nemá asi cenu vypisovat, co mě zneklidňuje nejvíc, bo je to celé paskvil.
Jde přece o Vás Vaše blízké a Vaše (já zatím bezdětná) děti. Prožívám nepříjemné chvíle, tak chcete li se podělit, udělejte to :,(
Poprosím anonym nebo SMAZAT, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11213
31.1.22 19:27

Já bych byla teda pro smazání, protože nevím, proč by člověk takové věci měl ventilovat anonymně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
31.1.22 19:34

Já bych byla pro smazání, neboť nekonstruktivní výkřik v okamžiku projednávání bez čehokoliv konkrétního zde obvykle dost drásá lidem nervy a nedají se pak číst, stejně jako tvůj výplod.

• Citovat
  • Upravit
400
31.1.22 19:34

Napište poslancům. Já už to udělala. Tady si to neprectou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.22 19:36

A co se teda stane, pokud to bude přijato? Ptám se vážně, teď to moc nesleduju. Čeho se mám bát tentokrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
31.1.22 19:40

@Žižkovská žena např to že karanténu bude moct nařídit jakýkoli pověřený úředník smskou nebo telefonátem, vláda bude moct zavírat veškeré provozovny a školy a školky i bez nouzového stavu, omezovat setkávání osob bez nouzového stavu…je to strašný a zajímat by se měl každý a napsat poslancům také…pište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
31.1.22 19:44
@jita22 píše:
Já bych byla teda pro smazání, protože nevím, proč by člověk takové věci měl ventilovat anonymně…

Těch diskuzí o Covidu je tu hodně. A politika sem nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
31.1.22 19:47
@Anonymní píše:
Holky, NIKDY, AŽ DOPOSUD jsem se nezabývala politickou - minulou, ani soucčasnou. Ale pokud tento zákon bude přijat NATRVALO…
Snad Vám většině zdejším dochází, o co všechno se tu hraje. Nemá asi cenu vypisovat, co mě zneklidňuje nejvíc, bo je to celé paskvil.
Jde přece o Vás Vaše blízké a Vaše (já zatím bezdětná) děti. Prožívám nepříjemné chvíle, tak chcete li se podělit, udělejte to :,(
Poprosím anonym nebo SMAZAT, děkuji.

kdyby jsi napsala něco konkrétněji, dalo by se diskutovat. Takto si ani nejsem jistá, zda jsi to četla celá a jak jsi to pochopila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
31.1.22 19:54
@Jednablbka píše:
@Žižkovská žena např to že karanténu bude moct nařídit jakýkoli pověřený úředník smskou nebo telefonátem, vláda bude moct zavírat veškeré provozovny a školy a školky i bez nouzového stavu, omezovat setkávání osob bez nouzového stavu…je to strašný a zajímat by se měl každý a napsat poslancům také…pište.

Snad to neprojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26867
31.1.22 19:58
@Jednablbka píše:
Napište poslancům. Já už to udělala. Tady si to neprectou.

Oni si to neprectou ani tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
31.1.22 20:07

Já doufám, že to neprojde :cert:
Já když to studovala a o politiku se dost zajímám, tak to je na to, se sebrat a jít žít do jiné země. :roll:
Je mi z nich na blití!
Teď opravdu by měli lidi držet pospolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 20:17
@Sája2617 píše:
Já doufám, že to neprojde :cert:
Já když to studovala a o politiku se dost zajímám, tak to je na to, se sebrat a jít žít do jiné země. :roll:
Je mi z nich na blití!
Teď opravdu by měli lidi držet pospolu.

@Sája2617 autorka: Ano, dost vážná situace a NAVŽDY a NEVRATNĚ :?
PS: sama dodržují, co se dodržovat dá, očkovaná 2×, prostě na 😭

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.22 20:20
@TO_IT píše:
Já bych byla pro smazání, neboť nekonstruktivní výkřik v okamžiku projednávání bez čehokoliv konkrétního zde obvykle dost drásá lidem nervy a nedají se pak číst, stejně jako tvůj výplod.

Jasně, že to zní jako bezmyšlenkovitý výplod, ale my, občané této země jsme ještě nebyli ve vážnější situaci. Budeme jediní, ti nejhorší, nejomezenější v právech, tak toto snad nechcete :,( :?

• Citovat
  • Upravit
283
31.1.22 20:23

Zakladatelko, tady places na spatnem hrobe. Tady by se pod to půlka lidí podepsala a te druhé je to jedno. Jinak jo, je to hrůza, ale to je už všude na světě. Naše vláda si zřejmě nemůže dovolit odklonit se od hlavního narativu, takže když neschválí pandemicky zakon, najdou si jinou formu sikany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
31.1.22 20:26

Desi me dlouhodobe sucho, zmeny klimatu, sktualne me desi, co se deje na Ukrajine a na Hrade v ramci pana kanclere. Nejaky pandemicky canc mam fakt u kyty…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA