Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@MartinaIrena píše:
No, bohužel podle očekávání. Ze 122 poslanců hlasovalo proti přijetí 52, SPD a ANO, pro hlasovalo ostatních 70.No, dalo se to čekat. A včera na ČT pan Fialka uklidňoval občany, ať se hlavně nebojíme, že zákon nás má chránit. To určitě.
Tak jinak to dopadnout nemohlo, jasně. Teprve teď bude fajn.. ![]()
@Popeladym píše:
Tak jinak to dopadnout nemohlo, jasně. Teprve teď bude fajn..
Mohlo, kdyby byli poslanci „v praci“. Z 200 jich hlasovalo jen 122. Co zbylych 78?
@cecetka píše:
Mohlo, kdyby byli poslanci „v praci“. Z 200 jich hlasovalo jen 122. Co zbylych 78?
Jo, tak to máš pravdu.
Muze mi nekdo vysvetlit ten pojem toho globalniho ovladnuti? Obvykle pres slzy smichu nemam sanci se dobrat, co ma to “neco” mit za lubem. Ja chapu, ze velka cast konzumniho spolecenstva se nas*alo, ze nemuze vikend travit na Cernaku v nakupaku, ale jinak jsem fakt mimo misu, o co se tyhle konspiracni srandy vlastne opiraji
kdyby chteli ti “nejaci” snizit populacni tlak a krouhnout lidstvo o par miliard, asi by mi to prislo pochopitelnejsi, nez plac, ze me chcou ovladnout a tak me nepusti do hospody ![]()
@luccifera píše:
Muze mi nekdo vysvetlit ten pojem toho globalniho ovladnuti? Obvykle pres slzy smichu nemam sanci se dobrat, co ma to “neco” mit za lubem. Ja chapu, ze velka cast konzumniho spolecenstva se nas*alo, ze nemuze vikend travit na Cernaku v nakupaku, ale jinak jsem fakt mimo misu, o co se tyhle konspiracni srandy vlastne opiraji![]()
![]()
kdyby chteli ti “nejaci” snizit populacni tlak a krouhnout lidstvo o par miliard, asi by mi to prislo pochopitelnejsi, nez plac, ze me chcou ovladnout a tak me nepusti do hospody
možná sis přes ty slzy smíchu ani nevšiml, že snížení populace je samozřejmě součást plánu.. nebo jak si vysvětluješ to nucení k pravidelné vakcinaci, odpírání lékařské péče, tunelování pojišťoven?
Rozumím, že pokud jseš mimo mísu, tak předpokládám, že vakcinaci vidíš jako spásu lidstva, to nejlepší co můžeš udělat pro své zdraví a zdraví svých dětí. Vakcína je zdraví, vakcína je dobro a ochrana před nemocema. Kde bychom byli bez vakcín.
U tohodle dostávám zase skoro záchvat smíchu já. A říkám si, co asi říká těch 130milionů žen sterilizovaných vakcínou na tetanus? Radují se, smějí se, oslavují vakcíny?? Myslíš? A výmluvy, že tohle se dělo kdysi a ještě v rozvojových zemích?
No my naše země je co? Nejsme náhodou podle WHO také rozvojová země?
@cecetka píše:
Oni se parovali, ne? Kus za kus, mam ten dojem.
Jedná věta z úryvku z písničky jedné finské kapely:
„I rather kill myself then turning to their slave.“
Tady Jindra Rajchl se k situaci vyjadřuje
https://raptor-tv.cz/…ivo-osovsky/
@cartera píše:
Výborné video. P. Rajchl je odvážný a skvělý člověk.
V čase 14:45 vedlejší účinky vakcín zaznamenané armádními lékaři v USA.
V čase 28:00 o cenzuře odborných vědeckých článků, odporujících propagandě.
@cartera píše:
Nazory mu neberu, v necem s nim i souhlasim. Ale nelibi se mi zpusob, jak se prezentuje a co predvadi ![]()
@cecetka píše:
Nazory mu neberu, v necem s nim i souhlasim. Ale nelibi se mi zpusob, jak se prezentuje a co predvadi
a jaké názory, myslíš to s těmi americkými lékaři nebo něco jiného?
Pokud máš nějakou myšlenku, tak se rozepiš.. jinak je to bezobsažné a naprosto nic neříkající.
@cartera píše:
možná sis přes ty slzy smíchu ani nevšiml, že snížení populace je samozřejmě součást plánu.. nebo jak si vysvětluješ to nucení k pravidelné vakcinaci, odpírání lékařské péče, tunelování pojišťoven?
Rozumím, že pokud jseš mimo mísu, tak předpokládám, že vakcinaci vidíš jako spásu lidstva, to nejlepší co můžeš udělat pro své zdraví a zdraví svých dětí. Vakcína je zdraví, vakcína je dobro a ochrana před nemocema. Kde bychom byli bez vakcín.
U tohodle dostávám zase skoro záchvat smíchu já. A říkám si, co asi říká těch 130milionů žen sterilizovaných vakcínou na tetanus? Radují se, smějí se, oslavují vakcíny?? Myslíš? A výmluvy, že tohle se dělo kdysi a ještě v rozvojových zemích?
No my naše země je co? Nejsme náhodou podle WHO také rozvojová země?
Fakt, jo? ![]()
@Keyllah píše:
Nevidím důvod, proč nemít pro případ „pandemie“ něco takového nachystaného, vždyť jsme sami viděli, jaké zmatky byli a jsou. Faktem je, že musíme být připraveni na něco podobného v budoucnu rychle reagovat a teď máme naštěstí čas, se připravit. Jen bych to nešila horkou jehlou a vše víc probrala s odborníky než to uzákonilamyšlenka nemusí být špatná, bohužel u nás často ztroskotá na lidském faktoru
Naprosto dostatečné jsou současné legislativní nástroje, kterými naše země již disponuje. Není potřeba nový zákon, nedodělaný paskvil, už vůbec ne. To, že se neumí dostatečně efektivně využít např. nouzový stav, to, že vázne komunikace na všech úrovních veřejné správy a samosprávy, levá neví co dělá pravá, pokračující rozklad zdravotnictví, potažmo celého IZS, které započalo již někdy před 20 lety opravdu nevyřeší pandemický zákon. Naopak. Je to zrůdná věc, která se dá bezprecedentně zneužít a nebude odvolání. Již žádný NSS nezasáhne, již žádná demonstrace nepomůže.