Pandemický zákon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1045
5.2.22 13:56
@Žižkovská žena píše:
@cartera To je přesně ono, díky. Největší hrůzu mám z těch, kteří „pochopili, co se děje.“Prosím tě můžeš ještě vysvětlit, v čem je Fiala fašista? V čem přesně vidíš ten fašismus, o kterém mluvíte?

rozumím ti, ne že ne..ty jseš člověk, který chce mít klídeček u televize, tlačit svůj nacpaný nákupní vozík, hlavně pohodičku.. a vnímáš, že my co „pochopili, co se děje“ ti to bereme, ohrožujeme tě. My jsme pro tebe to nebezpečí.
Ty nevnímáš, nevidíš to reálné skutečné nebezpečí, které je kolem. Ale vnímáš jako nebezpečí lidi, kteří tě na to upozorňují. A snaží se s tím něco udělat.
Ty se nechceš probrat, nechceš vidět co se děje.. ať ti tady napíšu cokoli, budeš tvrdit, že to tak není a vysmívat se. Přijdou alobalové čepičky, pití sava, všechno jsou hoaxy a konspirace.
Takových lidí, jako jseš ty..s tímhle nastavením je poměrně dost v naší společnosti. Mě to vede k přemýšlení, co s tím.. jaké je vlastně řešení téhle situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
5.2.22 14:21
@cartera píše:
rozumím ti, ne že ne..ty jseš člověk, který chce mít klídeček u televize, tlačit svůj nacpaný nákupní vozík, hlavně pohodičku.. a vnímáš, že my co „pochopili, co se děje“ ti to bereme, ohrožujeme tě. My jsme pro tebe to nebezpečí.
Ty nevnímáš, nevidíš to reálné skutečné nebezpečí, které je kolem. Ale vnímáš jako nebezpečí lidi, kteří tě na to upozorňují. A snaží se s tím něco udělat.
Ty se nechceš probrat, nechceš vidět co se děje.. ať ti tady napíšu cokoli, budeš tvrdit, že to tak není a vysmívat se. Přijdou alobalové čepičky, pití sava, všechno jsou hoaxy a konspirace.
Takových lidí, jako jseš ty..s tímhle nastavením je poměrně dost v naší společnosti. Mě to vede k přemýšlení, co s tím.. jaké je vlastně řešení téhle situace.

Mně třeba toto úplně stačí… Vše podložené.
https://youtu.be/azJjm8s8uuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.22 14:21

@cartera Nebezpeční jste jen v tom, že se radikalizujete.

A btw to s těmi čepičkami a savem, to tak přece je, ne? Tihleti ezo lidi jako ty, kteří mají společné to, že covid je pro ně konspirace židozednářů, přece nevěří ani konvenční medicíně a „farmalobby“ a léčí se sami, začíná to homeopatiky, reiki a savem to končí.

Dokud tím netýrají děti, je mi to fuk, každý má právo sejít tím, čím chce. Bohužel pak vím, jak to dopadá, dusící se babičku přivezou po týdnu samoléčby do nemocnice úplně fialovou a chtějí léčbu, ale agresivně útočí na zdravotníky a vyžadujou pastu pro koně. To jsem neviděla v médiích, to se reálně děje tady u nás na severu a nejspíš i všude jinde. Neříkám, že to seš zrovna ty, ale tohle je typické pro tuhle skupinu lidí.

Btw. když tak pohrdáš těmihle lidmi, co chtějí mít „klídeček u televize,“ zajímalo by mě, co děláš na emiminu. Svoboda je přece žít v zemljance bez wifi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
5.2.22 14:53
@Žižkovská žena píše:
@cartera Nebezpeční jste jen v tom, že se radikalizujete.

A btw to s těmi čepičkami a savem, to tak přece je, ne? Tihleti ezo lidi jako ty, kteří mají společné to, že covid je pro ně konspirace židozednářů, přece nevěří ani konvenční medicíně a „farmalobby“ a léčí se sami, začíná to homeopatiky, reiki a savem to končí.

Dokud tím netýrají děti, je mi to fuk, každý má právo sejít tím, čím chce. Bohužel pak vím, jak to dopadá, dusící se babičku přivezou po týdnu samoléčby do nemocnice úplně fialovou a chtějí léčbu, ale agresivně útočí na zdravotníky a vyžadujou pastu pro koně. To jsem neviděla v médiích, to se reálně děje tady u nás na severu a nejspíš i všude jinde. Neříkám, že to seš zrovna ty, ale tohle je typické pro tuhle skupinu lidí.

Btw. když tak pohrdáš těmihle lidmi, co chtějí mít „klídeček u televize,“ zajímalo by mě, co děláš na emiminu. Svoboda je přece žít v zemljance bez wifi ne?

neřekla bych, že tebou pohrdám.. uvědomuji si, že takoví lidé s tímto nastavením tady mezi námi žijí.. narozdíl od tebe, se do vás dokáži vcítit a proto rozumím tomu, jak smýšlíte a co vám ve skutečnosti vadí. I jsem to popsala..pohrdání v tom nikde nevidím.
Stejně tak píšu, že mě to vede k přemýšlení.. co s takovou situací se dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.22 15:04

To mi připomíná, že tahleta blahosklonnost „já ti ve skutečnosti rozumím“, protože předpokládáte, že toho víte více než zbytek tupého obyvatelstva, to máte taky společné.

Hele, mně není 16, abych se snažila stírat anonymní lidi na internetu, asi se prostě neshodneme no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26923
5.2.22 15:31

@cartera Uvedomujes si, ze svym zpusobem vyjadrovani podprahove utocis na druhe? Mas na to nejake specialni skoleni? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
5.2.22 16:07
@cecetka píše:
@cartera Uvedomujes si, ze svym zpusobem vyjadrovani podprahove utocis na druhe? Mas na to nejake specialni skoleni? :nevim:

mám takový pocit, že to o čem tady píšeš „podprahově útočit na druhé“ tady právě předvádíš. Ostatně to samé v tvém předchozím příspěvku. Nevím, kde se to učí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26923
5.2.22 16:53

@cartera 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie