Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Má to tak má kamarádka. Chválí si to, ale mne se to vzhledově nelíbí. Ale účel to prý plní.
Je to další plocha kde se chytne plíseň uvažovali jsme o tom a nakonec zavrhli. Radši jsme snížili strop koupelny a nad ní vznikl celkem velký úložný prostor.
Řešili jsme větrákem a posuvnými dveřmi, které jsou v případě nepoužívání koupelny stále pootevřené a nepletou se v prostoru. Jinak bych dala spíše větrací mřížku do dveří než okno do koupelny ![]()
@bonika69 My to měli a za mně super, vlhkost jsme neměli a navíc se přes den nemuselo v koupelně svítit, šlo tam světlo okénkem z kuchyně. Máma i teta to taky mají a jsou spokojené. A větrák jsme taky měli.
Podle mě budeš mít zápach z kuchyně v koupelně. Budou ti cítit ručníky a župany po oleji a polívce. Já bych koupelnu a kuchyň nechal oddělenou.
@Pe-G píše:
@bonika69 My to měli a za mně super, vlhkost jsme neměli a navíc se přes den nemuselo v koupelně svítit, šlo tam světlo okénkem z kuchyně. Máma i teta to taky mají a jsou spokojené. A větrák jsme taky měli.
Ahoj, tak jsi zatím jediná, kdo to tak má. Prosím, to okénko jsi měla otevírací do koupelny? A bylo pořád otevřené na ventilačku, nebo úplně? A jak tu někdo zmínil, pachy nevadily?
Není to k ničemu, pouze ti půjde vlhkost z koupelny do kuchyně a naopak. Vlhkost je třeba odvádět ven, tohle jen vede k výskytu plísně - v celém bytě.
@bonika69 Ve všech bytech bylo okénko otevřené,2 byli společně se záchodem a u 1 bylo wc zvlášť. Pachů jsem si nevšimla, všude jsme používali i větrák.
V nynějším bytě okénko nemáme, máme posuvné prosklené dveře které jsou stále otevřené a plíseň nemáme.