Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky holky prosím o radu, chci dceři koupit panenku a dřevěnou kuchyňku máte prosím nějaký tip, doporučení kde koupit? Moc děkuji 😊
@Minnie2 píše:
Ahojky holky prosím o radu, chci dceři koupit panenku a dřevěnou kuchyňku máte prosím nějaký tip, doporučení kde koupit? Moc děkuji 😊
Zkus třeba lékárnu, nebo v masně by mohli mít. ![]()
Takový dotaz je fakt myšlen vážně?
To si sama nedokážeš vyhledat, co vlastně chceš? ![]()
@Šmoulice no asi ne, chtěla jsem jen nějaký doporučení… No koukám, že tady se ho asi nedočkám… Tak pardon ![]()
@Čičorečka to je mi jasný, jen už jsem toho prolezla tolik, že z toho mám hlavu jak pátrací balón tak jsem chtěla vědět jaký jsou oblíbený kousky třeba u Vašich dětí…
Asi jsem to napsala špatně, myslela jsem tip na stránky nebo popřípadě nějakeho truhláře to, že nepůjdu pro hračky do drogerie je mi opravdu jasný ale koukám, že tady se hned útočí, zesmesnuje atd. No takovou reakci jsem upřímně nečekala… ![]()
My máme kuchyňku z lidlu a děti jsou spokojené. A panenku máme baby born, ale naše dcera si s ní moc nehraje, takže už bych takovou drahou nekoupila.
Dřevěné kuchyňky se mi hrozně líbí tyhle tři ![]()
Osobní zkušenost s nimi nemám, děti nemám a kuchyňka co jsme měli kdysi doma byla plastová a je to už spoustu let ![]()
Ale mrkni, jsou fakt nádherné, to bych měla radost mít nějakou z nich doma
@Darkandeep píše:
Dřevěné kuchyňky se mi hrozně líbí tyhle tři
Osobní zkušenost s nimi nemám, děti nemám a kuchyňka co jsme měli kdysi doma byla plastová a je to už spoustu let
Ale mrkni, jsou fakt nádherné, to bych měla radost mít nějakou z nich doma
Ukázaly se všechny tři? Zkusím přidat tu druhou fotku ještě tady ![]()
@Enicka moc děkuji za normální odpověď ![]()
Právě jsem koukala na baby Born a chou chou, že pořídím jednu z nich… Moc děkuji za názor. Jste hodná ![]()
@Minnie2 píše:
Asi jsem to napsala špatně, myslela jsem tip na stránky nebo popřípadě nějakeho truhláře to, že nepůjdu pro hračky do drogerie je mi opravdu jasný ale koukám, že tady se hned útočí, zesmesnuje atd. No takovou reakci jsem upřímně nečekala…
Taky máme kuchyňku z lidlu a dcera je spokojená. Trouba a digestoř svítí, digestoř vydává zvuky odsávání a varná deska dělá zvuky jakože bublaní jako když se něco vaří nebo druhý zvuk smažení. Byla k tomu i útěrka, chňapka, zástěrka, hrnec, panvička a vařečka. Na lidlu jsme k tomu dokupovali i doplňky jako mixér, zeleninu která se dá krájet na půl a tak, mají tam toho hodně.
Edit : panenku máme úplně obyčejnou, dcera si s ní stejně skoro vůbec nehraje.
Za nás určitě kuchyňka z Lidlu, děti si vyhrají a je kvalitní ![]()
Za nas tedy spokojenost s kuchynkou z Ikei, dedi se a dedi a kuchynka stale v pohode ![]()