Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: ? Proč hned admin?
protože Heduš už tady opravdu máš těch diskusí moc,
a mimochodem, co to je panická oorucha a strech? ![]()
Odpoj WiFi, vyhoď jí z okna a budeš mít po starostech. I my tady.
Nezlob se, ale místo hledání blbostí si raději procvičuj češtinu nebo si najdi dobrýho psychiatra
Protože tu porusujes pravidla, jednak spamujes hovadiny a jednak zneuzivas anonym.
A četlas to po sobě? Co třeba tohle - „šaman min věčným četník na googlu“ to je nějaká česká věta?
Tak proč mám nohy plných modřín? Co to může být? Co když je to porucha srážlivosti? Z toho je pak trombóza ne? Dr mi včera brala krev na játra a minerály a nic tam nebylo tak co to je
@Anonymní píše:
Tak proč mám nohy plných modřín? Co to může být? Co když je to porucha srážlivosti? Z toho je pak trombóza ne? Dr mi včera brala krev na játra a minerály a nic tam nebylo tak co to je
Tys byla včera u dr jo? A hlavně v jiné diskuzi psala že až příští týden jde k dr. ![]()
Jo mi jsme doktoři máš trombózu a dej pokoj už
Já jsem byla včera u jiné Dr na gynekologii jdu až příští týden. Zajímají mě ty modřiny dít to není normální mám je snad všude… A na boku jsem měla úplně černou modřínu aniž bych se bouchla
@Anonymní píše:
Já jsem byla včera u jiné Dr na gynekologii jdu až příští týden. Zajímají mě ty modřiny dít to není normální mám je snad všude… A na boku jsem měla úplně černou modřínu aniž bych se bouchla
Ted už neřešíš potrat ale modřiny??? ![]()
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj nějaký ten rok trpím na paničkou poruchu, možná si za ní můžu šaman min věčným četník na googlu, mám hrozny strach z plicní embolie… Musím mít k tomu nějaké problémy nebo ji můžu dostat jen tak z ničeho nic?