Panická porucha - je tu prosím někdo?

Anonymní
16.10.15 07:58

Panicka porucha...je tu prosim nekdo?

Ahoj, je tu prosim nekdo, kdo trpi panickou poruchou? Mela bych par dotazu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
16.10.15 08:23

Něco o tom vím, tak se ptej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 08:30

@jdukolem no zajimalo by mne, jak se da lecit jinak nez A? Ty bohuzel beru uz dlouho, ale nyni i pres AD se mi vse vratilo jako pred lety. Leky mi dr. navysila, ale zatim nejak bez efektu. :(

• Citovat
  • Upravit
49159
16.10.15 08:35
@Anonymní píše:
@jdukolem no zajimalo by mne, jak se da lecit jinak nez A? Ty bohuzel beru uz dlouho, ale nyni i pres AD se mi vse vratilo jako pred lety. Leky mi dr. navysila, ale zatim nejak bez efektu. :(

psychoterapii jsi měla? - bez té se nehneš z místa pokud bereš AD už dlouhodoběji, měla bys mít i nacvičené relaxační techniky jak to zvládnout - př dýchání…jinak efekt navýšení se projeví asi za nějakou dobu - počítej nejméně 14 dní… dala ti nějaký neurol nebo lexaurin jako 1. pomoc nebo jen navýšila AD?
také vyzkoušet přidat magnézium a vit B, meduňku,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 08:57

@jdukolem k psycholozce jsem chodila, ale nevim zda to byla psychoterapie :think: jinak teda zkousim autogenni trenink a nic moc. Ano neurol mam.

• Citovat
  • Upravit
647
16.10.15 09:20
@Anonymní píše:
@jdukolem no zajimalo by mne, jak se da lecit jinak nez A? Ty bohuzel beru uz dlouho, ale nyni i pres AD se mi vse vratilo jako pred lety. Leky mi dr. navysila, ale zatim nejak bez efektu. :(

Řešili jste, co to vyvolalo? Jestli je to biologický nebo podmíněný nějakým upozaděným traumatem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 09:23

@Nabot ano to jsme resily, je to podminene traumatem

• Citovat
  • Upravit
647
16.10.15 09:33
@Anonymní píše:
@Nabot ano to jsme resily, je to podminene traumatem

A už sis to v sobě vnitřně vyřešila, nebo je stále „živé“? Asi by bylo potřeba se na to znovu zaměřit, protože AD potom v takovém případě neřeší příčinu.

Znám takový případ. Po psychoterapii to vymizelo. AD ani nebylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 09:37

@Nabot to uz mi rikalo vice lidi, vyresit to v sobe, ale jak?

• Citovat
  • Upravit
647
16.10.15 09:47
@Anonymní píše:
@Nabot to uz mi rikalo vice lidi, vyresit to v sobe, ale jak?

Nad tím by se měla zamyslet doktorka…místo toho, aby navyšovala dávky.

Tohle je těžký, já vím. V tom případě, který jsem zmiňovala, stačilo prostě uvědomit si ten problém (ta osoba si nebyla vědomá toho, čeho se podvědomě bojí…). Někdy ale tohle nestačí. Psychika (a podvědomí zvlášť) je mrcha. Můžeš si neustále opakovat, že už tomu rozumíš (=tomu, co tě brzdí, níčí atd…) a tudíž bys to měla zvládnout, ale ta „hlubší nahrávka“ má stejně vždycky poslední slovo. Vyřešit to ale určitě jde. Zkus zauvažovat o změně doktora. Třeba jste se nedostaly až na dřeň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 12:32

@Nabot a tohle ma semnou resit psycholog nebo psychiatr? K psycholozce jdu v utery, jdu k ni po dlouhe dobe, tak jsem sama zvedava.

• Citovat
  • Upravit
45
30.11.15 18:11

Panická porucha

Jsem tu nová s panickou poruchou. Teprve třetí týden užívám AD Elicea a Frontin. Za týden mám jít na kontrolu k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí