Panicke ataky kvůli škole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77078
23.11.21 20:33
@chiara0000 píše:
Zdravím,
píšu sem poprve a asi i mimo téma, ale už opravdu nevím co mám dělat…
Je mi 14 let, studuji 8 leté gymnázium a asi před 3 dny se mi začali projevovat panický ataky a úzkosti ze školy. Když myslim na skolu, nebo cokoliv okolo toho, nebo i když v ni jsem, začnu se trepat, cítím navaly zimy i horka a nemuzu téměř dýchat, není to nic příjemného. Svěřila jsem se mamce, která vypadala, ze mě chápe ale po dnešku se zda ze ne… Navrhla jsem ji, ze by mi pomohl přestup na jinou skolu, jelikož už ze samotné budovy mám strach, cítím zkratka, ze potrebuju zmenu prostředí, načež mi mamka řekla, ze jsem rozmazlena, tvrdohlava a ze před problemy utikam. Nevim, ale když mám možnost problem řešit jednoduchým způsobem a nemusim vyvíjet jinou psychickou aktivitu, která mi víc a víc ubližuje, tak ho tak chci řešit. Nicméně toto bylo zamítnuto, alespoň mě objednala k psycholozce, tak jsem zvědavá, nechci do sebe ale rvat prášky, to v žádném případě. V pondělí jdu do školy a nevim jestli to další den zvladnu, opravdu mi není dobre… Kdyby jste měli někdo nějakou radu, nebo by jste jen chteli vyjádřit váš pohled na věc, byla bych Vám vdecna, dekuju :srdce:

takhle se nevyjadřuje 14letá holka, toto píše dospělá osoba - jsou to obraty, které se tady vyskytují v diskusích od dospělých žen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí