Panorama test výsledky

71
25.8.22 13:00

Panorama test výsledky

Prosím ty, které si v poslední době platily neinvazivní test z krve, jak dlouho jste čekaly na výsledky? Našla jsem spoustu starých diskuzí a pouze pár novějších zkušeností. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
221
25.8.22 13:34

@Anys1234 ahoj. Záleží na tom, kdy mají svoz vzorků v dané ordinaci. My máme čtvrtek a výsledky bývají klidně ve středu, tj 6dní. Když mi ale někdo přijde na odběr v pondělí a přijedou mi pro to až ve čtvrtek tak jasně, že dotyčná na výsledek čeká déle. Jinak říkame 10-14dní. Aby se ženské nestresovaly a počítaly radši s delší dobou. Hodně štestí ať máš dobre výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.8.22 13:35

@Gita88 děkuji za zprávu. já byla na odběru v pondělí ráno a hned v 9.00 to odvážel svoz do Plzně. tak doufám, že budu čekat jen ten týden… ale moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
25.8.22 13:41

@Anys1234 tak to je super. Předpokládám, že v pondělí odešlou výsledky do ordinace a ta tě pak kontaktuje. Jsou to nervy. já jsem čerstvě po Prenascanu a výsledky jsem měla po 8dnech. Takže chápu, že jsi nedočkavá. Dej pak vědět kdy se ozvali. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2211
26.8.22 06:17

@Anys1234
Já čekala 12 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
26.8.22 06:44

@aiera hmm. a myslíš, že byl odvoz hned v den odběru, takže to měli 12 dní v laboratoři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2211
26.8.22 07:21

Já měla odběr až odpoledne, byl to čtvrtek.
V pátek to odvezli a to přespříští úterý mi pak volali výsledek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.8.22 11:58

Tak info, kdyby někdo hledal aktuální dobu čekání na výsledky. já čekala přesně týden :) dnes po 11. hodině mi MUDr. psal výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.24 18:48

Ahoj holky, mate nekdo aktualni zkusenost, jak dlouho to trva? Diky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.24 12:32

Ahoj holky, cekam na vysledky Panoramy uz trinact dnu, v minulosti vzdy mnohem rychlejsi… Tak mam trosku obavy. :( Ma nekdo zkusenost z posledni doby? Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.24 20:46

Tak pro pristi generace, az nekdo bude cekat dlouho- prvni fetalni frakce byla nizka, druha uz byla uplne v poradku a vysledky na jednicku. V mem pripade to bylo pry lekem na redeni krve, udajne to hodne ovlivnuje, BMI mam nizke…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.24 20:49
@Anonymní píše: Více

Mně říkali vysadit léky 3 dny predem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.24 22:56
@Anonymní píše: Více

Ano, presne tak, napodruhe jsem vysadila a fetalni frakce vyborna. :palec: Mne to napoprve nerekli, leky jsem uvedla:)

• Citovat
  • Upravit
Neznámá 19
9.5.24 14:15

Ahojte, mám dotaz, jelikož mi před 3 týdny bylo 35, tak se určitě nevyhnu plodovce nebo panorama test.. teď jsem 11+2 podle uz 12+2.. čeká mě screening příští týden..tak se uvidí co bude dál, je mi jasné že pokud tam bude něco špatně, tak jdu na plodovku, ale..kdyby to špatně nevyšlo.. šla bych raději na krev.. otázka zní: Kdo měl zadarmo krevní test? A jaký k tomu byl důvod??? Jelikož maminy co znám, a kde jsem sondovala, tak některé to neplatily že dostali žádanku od gynekologa, jiné platily.. přeci tam musí být důvod proč se někomu hradí a jinému ne…?

Jinak ohledně čekání na výsledky..je to asi tím, že mě setra řekla, že se odebírá každý čtvrtek a v ten čtvrtek je i svoz.. u nás ve městě.. pokud se odebere asi jiný den, tak se čeká až zase přijedou pro vzorek..proto ty intervaly nebo??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.24 14:28

VZP prispiva asi 5000. Plodovka je zdarma. O indikaci NIPT na pojistovnu jsem jeste neslysela, zajimave. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky