Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dcera si postavila hlavu a do školy v žádném případě nechce klasické papuče. Takže jsem svolila pantofle… zatím jsme koukali na netu… různé značky, ceny. Byli jsme v jedné obuvi a ty pantofle takové ty zdravotní, korkové.. to nejde ohnout ani těžkou sílou
.
Jsou nějaké které by byli alespoň ohebné trošku? Superfit třeba? Jsou aspoň měkčí… už tak pantofle je totálně mimo barefoot…
Zkusila bych nějaké gumové, já mám obyčejné z Tesca. Nebo třeba Coqui nejsou špatné. Ty korkové jsou fakt hrozně tvrdé, to už nesnesu vůbec.
Já mám takovéhle crocs na doma. Jsou měkké, gumové, vůbec nepadaji z nohy. Mají být k bazénu, takže protiskluzivé. A pro jal velkou slečnu to sháníš?
Jo a máte někdo zkušenost s těmi od conqui, co vypadají jako korkové, myslím že mají v názvu w?
@Kolicek95 píše: Více
tyto vypadají moc dobře, ale
@KKK85 můžou takové mít? moje dcera musí mít papuče, bačkory s pevnou patou do školy
@stinga píše: Více
Právě že mi dcera říkala že už ve druhé třídě měli holky pantofle, dneska jsem ji nějaké ukazovala a hned joo ty měla Hanička..
Nikdy bych neposlala dítě do školy v gumových botách. To si přímo říká o plíseň. Ale děcka to nosí, ty pantofle i přímo crocsy. Zjisti ve školním řadu, jestli nejsou nějaké požadavky na obuv a pak dle toho vybírejte. Přímo bf pantofle asi nebudou, ale Vietnamci třeba dělají něco, co vypadá jako ty korkovy, ale jsou měkký. Nicméně umělotina to je hrozná… nechtěla by třeba sandale, co nosí teď v létě? Nebo balerinky, to je u holky super, u kluka mi to fakt neprojde… ![]()
@KKK85 píše: Více
no je fakt, že jedna dcery spolužačka má na fotkách takové ty jakoby zdravotní sandály a patu to samozřejmě nemá
@Midaku píše: Více
Sandále má keen… které bude nosit určitě i záři, říjen venku. Pak kompromis HM… taky mě napadli. Nooo a baleríny nevím… má kožené… což v tom být celý den v budově nevím
@KKK85 co baleriny/papuce living kutzbuhl? Barefoot má užší nohu, super k sukni i kalhotam.
@KKK85 koukala jsem teď a ahinsa dělá pantofle, mrkni na to.
U holky bych to řešila téma balerinama, ale spíš platenyma. Kůže je lepší než guma, ale na tak dlouhou dobu taky ne ideální.
@Midaku píše: Více
právě žádné plátěné baleríny jsem v barefoot neviděla.