Jaký batoh do 1. třídy pro holku?

23.7.24 14:18

Jaký batoh do 1. třídy pro holku?

Ahoj,
už jsem to na netu párkrát hledala, ale je toho tolik, že už mi z toho trochu hrabe :zed:.
Ráda bych svojí dceři koupila baťůžek do 1. třídy. Ideálně takový, který něco fakt vydrží. Zároveň ale takový, aby jí z toho nebolely záda - je drobnější postavy a má vadné držení těla…
Měly byste prosím nějaký tip? :think:
Nechci se řídit cenou ani vzhledem, ale tím, aby jí to sedělo a případně nezhoršilo záda.

Děkuju za rady/tipy/komentáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1794
23.7.24 14:32

My budeme kupovat Topgal batoh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
23.7.24 14:35

Syn měl Topgal, ale dceři vůbec neseděl na zádech - byla drobná, koupili jsme jí Emipo s kočičkami. Ale chce to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76500
23.7.24 14:53

@mari.svoboda tak do kamenné prodejny a vyzkoušet, po internetu to nikdy nepoznáš, a já si myslím, že se vhodnost batohu dost přeceňuje, pokud dítě nejde do školy aspoň 20 minut pěšky - většinou prvňákovi batoh nese rodič nebo dítě přiveze až ke škole autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4956
23.7.24 14:59

Určitě to chce vyzkoušet. Já kupovala synovi Belmil, je taky prcek. Je lehká, asi možná i menší než jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
23.7.24 15:03

Chce to fakt zkouset…ja mela nejakou predstavu, predvyber z netu asi 3 typu a ani jeden synovi vubec nesedel, taky byl drobny, vetsina byla na nej proste velka.
Skoncili jsme u Step by Step od Hamy, ale ja nechtela do prvni tridy vyslovene batoh, spis pevnejsi aktovku, to nam doporucovala i skola mimochodem, ze je pro prvnaky lepsi, kdyz jim ta taska stoji a neborti se, kdyz v ni hledaji veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76500
23.7.24 15:07
@Beruska999999 píše: Více

OT - my máme Topgal, ale dcera je spíš vyšší, ale batoh stojí úplně v pohodě, nebortí se, to už by ta taška musela být úplně rozflákaná, aby se to bortilo, to je blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
23.7.24 15:44

@stinga : no hele zalezi, ja pak do 3. tridy koupila Boll, ktery je dle nich klasifikovany jako vhodny od prvni tridy a ten se teda borti…takze jak ktery no :nevim:
Na druhou stranu, jak jsem si to overovala tak i tu nasi Step By Step jsem nasla na nejake strance pod nazvem 'batoh," ono asi zaezi, co si pod tim kdo predstavi :mrgreen: U me je batoh neco, co ma mekke „telo“ ale asi to neni vseobecne vnimani :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.07.24 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.7.24 15:49

Já bych zvolila tento. 1. má vše, co bych vyžadovala( bederní pás, reflexní prvky…) a nemá vyloženě dětský motiv.
 https://www.bagmaster.cz/…sem-pav.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8721
23.7.24 16:19

Do kamenné prodejny a vyzkoušet. Já. jsem měla dle internetu nějakou představu a synovi ten batoh vůbec neseděl na zádech a prodavač říkal, že nesedí spoustě dětí. Vybrali jsme jiný. A zas bych to tak nehrotila. Hlavně, aby byl prakticky, aby dítě umelo všechno zapnout, rozepnout, aby se v tom orientovalo, kde co má.. zádový systém samozřejmě ano, ale to má každý batoh, co není úplně no name…nic extra netřeba, dítě ten batoh nese 10 min do školy, 10 min ze školy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3415
23.7.24 16:21

Určitě vyzkoušet, starší dcera měla od 3. třídy Topgal, úžasný a vydržel, takže jsem ho chtěla i pro mladší. Vůbec ji nesedl, má Step by step. Po roce stále jako nový. Rostoucí, má pevné dno, takže stojí. Mátento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.24 10:54

Jestli je drobnejsi tak bych nesla do skolního batohu, ale pro ten co je pro predskolaky ;)
treba tady maji jak pro holky, tak pro kluky: https://www.bagmaster.cz/…olni-batohy/
Moje deti (2. stupen) maji od Bagmasteru a za me OK. Jsou lehke a hlavne maji ergonomicky tvar, takze je z toho nijak zvlast neboli zada
Preju hodne stesti s hledanim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.24 10:57

@Fiveone presne, za me bagmaster dobry. jsou lehke, pevne a ty reflexni prvky jsou supr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3891
24.7.24 17:17

Chtěla jsem (a chtěla bych znova) aktovku, co sama stojí, má pevné dno, otvírá se klopou. Kterou konkrétně, to musíš zkusit, my jsme měli stil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7335
24.7.24 17:20

@Beruska999999 Jak to myslíš že se ten boll bortí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí