Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Sarusss píše:
@Kukacka123 to se plete hodně lidi, kteří chtějí mluvit o kvalitepřesně naopak Dada jsou vyrobené v ČR a dovazeji se do Polska, naopak třeba pro někoho kvalitní pampers jsou polské pliny dovážené do ČR
Uz jsem si to nasla. Dovazi se do Polska, odkud se preprodavaji k nam do CR - nelogicke ![]()
Ja nic o nekvalite nerikala. Plno znamym se po Dada deti prudili, sama ozkousene nemam. Ale uz mi prijde logictejsi koupit treba Bezvaplenky ci Parasol, ktere se taky vyrabi u nas a u nas se daji koupit ![]()
Určitě koupit větší pleny mají větší kapacitu, nám to pomohlo
Zkusila bych plínky z DM drogerie Babylove - jejich značku. Dělají velikost 4+ - chápu to tak, že by měly více vsáknout. To by mohlo řešit noční problém. My je koupili s tímto účelem, ale zatím se od té doby nepočůral, lump ![]()
Pak jsou také české Bobilo
chválené jsou Babycharm - bezvaplenky.cz
a já mám dobré zkušenosti s Babylove Nature ![]()
přidávejte vaše zkušenosti do recenzí, díky ![]()
Pokud má plinku jenom na noc, tak bych si připlatila za nějaké lepší, které budou kvalitní a v noci neprotíkají, to, že spí na boku by nemělo mít vliv na kvalitu plinky
já mám dobré zkušenosti s bella happy
Nas teda v tomhle smeru zachranily pants. Syn zadny cvalik nebyl, naopak vzdy hubenour, ale jedine Pampers pants mu v noci neprotekaly…a to jsem par znacek vyzkousela.
No tak když budou kvalitní tak neprotečou, mám a v pohodě, večer dám vyčůrat a do rána v pohodě, pokud jsou jenom na noc, nešetřila bych na ceně a koupila nějaké kvalitní
Mate někdo zkusenost, že by kalhotkove plenky protekaly? Dnes jsme se probudili a pročurano. V noci ok až rano. Poprvé jsem koupila kalhotkove tak zda se nemám zase vrátit k normálním? Používáme z alberta vždy byly v pohodě ty klasické. Myslela jsem ze kalhotkove budou lepší. 😊
Mám zkušenost, že jak je toho moc, tak to ta plena nepobere i kdyby se snažila sebevíc. Je jedno jestli kalhotková nebo normální. ![]()
Záleží, jestli dítě učurává průběžně, nebo pustí všechno naráz. Pokud to první, tak prostě během noci vyměnit. Pokud to pustí naráz, tak nepomůže nic.
@KeckaJ vždy když nám protekla plina tak až rano než jsme vstali z postele. Jinak dkyz protekla v noci tak ten den hodně pil. Takže asi vyloženě ty kalhotkove plenky tam problém nebude. U nás se to teda stalo málokdy ze to proteklo. Ale včera jsem je dala poprvé a hned protekl tak proto se ptám 😊
@Nonameeee1 píše:
Mate někdo zkusenost, že by kalhotkove plenky protekaly? Dnes jsme se probudili a pročurano. V noci ok až rano. Poprvé jsem koupila kalhotkove tak zda se nemám zase vrátit k normálním? Používáme z alberta vždy byly v pohodě ty klasické. Myslela jsem ze kalhotkove budou lepší. 😊
Na noc bych dávala ty normální. Ty kalhotkové spíše až pro větší dítě které už tak v noci nečurá hodně. O jak velké dítě jde?
@KKK85 15 měsíců, přes den ty normální už mu padají jak pořad běhá atd. Tak asi koupim klasické. Děkuji 😊
@Nonameeee1 píše:
Já měla za to, že kalhotkové jsou určeny dětem, které trénují na nočník, aby šly lépe sundat a nandat a na noc že nejsou určenyy vůbec. Ale nevím, možná se pletu, kdysi jsem to někde četla.
Dáváme noční Pampersky, s těmi máme nejlepší zkušenosti. Taky ale občas protečou, hlavně teď v létě, když v noci víc pije. Už to máme vypozorované, než jdou spát tak povinně vyčůrat a mladšímu se musí na plenu v noci sahnout a jak je jen trochu plná tak přebalit. A jestli máš taky kluka tak u nich je to jasný. Oni jak spí, tak mají někdy pinďu nahoru a teče jim to vrchem, no prostě chlapi
U nás už je, jak jsou starší, méně nehod, ale postel mají vycpanou podložkami pořád.
@Buba mara ano mám kluka 😂 dnes měl teda tady dost plnou plinu asi je to tím jak teď v noci víc pije. Nebo i přes den. Přes den mi ujde ze tolik necura 😊 začnu tedy zase přebalovat v noci. Dekuju za zkusenost