Nove vs stare DADA extra care

50
3.4.20 17:17

Nove vs stare DADA extra care

Zdravim, jaky mate nazor na „nove“ plenky Dada extra care ve zlatem obalu? Ja osobne jsem byla s fialovymi naprosto spokojena a ted ty zlaty ma dcera po osmi hodinach spanku procurany. V noci se casto prevaluje a rano pak ma mokry pyzamo z boku na zadecku. Nevim cim to je, ty fialove byly v pohode. Jakou mate zkusenost vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
269
3.4.20 17:41

Jeste nemam ozkousene, ale taky me zajima. Me teda stve ze jich tam je mene :roll: Jinak my jsme ted spokojeni se zelenymi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
3.4.20 17:49

Horší pleny za vyšší cenu. Já objednala jako obvykle na měsíc a jak to doberu, tak budu muset hledat jiné plenky, tu zlatou hrůzu brát nebudeme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
3.4.20 22:07

Od narození jsem používala fialové dady a teď co to změnily jsem začala kupovat nappy :srdce: ty zlaté jsou úplně k ničemu a navíc drahé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.4.20 01:14
@Senaida píše:
Horší pleny za vyšší cenu. Já objednala jako obvykle na měsíc a jak to doberu, tak budu muset hledat jiné plenky, tu zlatou hrůzu brát nebudeme :zed:
@Esmeralda1998 píše:
Od narození jsem používala fialové dady a teď co to změnily jsem začala kupovat nappy :srdce: ty zlaté jsou úplně k ničemu a navíc drahé :zed:

Co konkretne vam na nich vadi? Taky vam protekaji?

@Esmeralda1998
Jsou ty Nappy plenky srovnatelne se starymi Dada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
4.4.20 06:09

@Nika10590 hrozně smrdí a nesaji tolik.. ale protéct mi teda ještě neprotekly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.4.20 23:57

@Nika10590 víceméně ano, jen nevydrží takovou dobu :( staré dady vydržely celou noc (tj. U naší malé cca 12 hodin) a teď musím malou v noci aspoň jednou přebalit :roll: :? Pak jsou ještě dost dobré sovičky z Albertu.. mít ho tady v okolí tak je beru furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.4.20 11:51

Nebudeme dal používat

Používali jsme fialové dada už od 2.měsíce (syn teď rok a půl). Nikdy nebyl osypany z plínek nebo krému apod. Prostě není citlivý, ale z těchto zlatých je hned osypany. Přes noc vydrží málokdy. :cert:

Na omak jsou jakoby slabší, ale jsou v nich cítit kuličky. Ve fialovych jsem je necítila. Celkově už jak jsem vytáhla první, tak jsem byla dost skeptická a byl to správný pocit.

Celkově si na málo věci stěžuji, ale zrušit fialové a dát tyto byl prostě špatný krok. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
30.4.20 01:06

Mám úplně stejnou zkušenost, po více jak 8hod spánku má moje půlroční dcerka plínku pročuranou, dávám tedy 2 plínky. Dada 3 navrch. Jsou oproti 2 obrovské. Fialové byly lepší. Nyní budu kupovat v Kauflandu Bevola 2, už mě nebaví Dada objednávat přes e-shop, platit neustále za dopravu a nahánět dopravce a nebo lítat na poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.5.20 12:25

Nebudu již kupovat

Fialové jsem používala od narození syna. Zlaté jsem koupila, protože fialové 4ky se už skoro nedají sehnat a docházejí mi zásoby..No, už nikdy více..Malý je má po pár hodinách (cca6) v noci pročůrané..Teď jsem znovu těhotná a budu muset shánět jiné pleny..Všechny kamarádky moje používají pro děti fialové Dady, tak moc nemají s jinými zkušenosti..Zlatý si nás objednalo více a všechny jsme nespokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.5.20 16:45

Tak jsem nakonec skoncila u zelenych Dada. Vyzkousela jsem jeste zeleny Lupilu, babylove, Babydream a Bella Happy, ale ani jedny mi nevyhovovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
6.5.20 10:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.6.20 08:40

Úplně k ničemu, na fialových byla moje dcera až do odplenkovani a malý teď do května. Došly mi zásoby, tak jsem objednala tři balíky za nekřesťanskou cenu a teda nikdy víc. Po první noci jsou pročurané. Přecházíme na bobilo, líbí se mi, že to je česká eko značka, za super peníze a hlavně neprotečou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
4.6.20 20:21

@Ifar taky jsem s nimi celkem spoko, recenzi vlož prosím sem :kytka:
 https://www.emimino.cz/…leny-bobilo/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.6.20 21:49

Nové DADA Extra Care - NE!

Bohužel se musím připojit k negativním komentářům. Ani my už nové Dada plenky Extra Care objednávat nebudeme. Fialové byly naprosto skvělé, šetrné k pokožce, savé. Byly i větší a vyšší. Objednávala jsem již plenky velikost 6, protože syn je větší, tedy nám skvěle vyhovovaly. Ty zlaté v této velikosti bychom už ani používat nemohly :-( Je mi to líto, protože jsme byli nadměrně spokojeni s těmi původními.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí