Koš na plenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56
1.4.20 22:58

Kos na plenky

Ahojky maminy,
Mam dotaz-co používáte na látkové pleny? Shanim neaky kos ktery neprobusti pach a nezrujnuje me ???????? zatim narazim jen na samé malé:(( -a nebo by vypadali v byte jak pest na oko…
Nedavno jsem nekde zahlidla jakoby bilou”popelnici” s vikem (kulatá) nemate prosim neaky tip??? Predem diky za tipy????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
662
1.4.20 23:07

Nic extra nemám, obyčejný kyblík s víkem (víko ale musí dobře sedět). Pokaděný plíny hned přeperu v ruce a počůraný v tom kyblíku den vydrží. Peru odben.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
1.4.20 23:08

Plastový kyblík od barvy. Stolici vyhazuju na separační plene, takže to až tak nesmrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.4.20 23:10

A je dobrý si do toho kyblíku nebo koše ušít ze staré záclony síťku, potom vlastně vytahneš celou síťku i s plenama a hodíš to tak do pračky, nemusíš na plíny vůbec sahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
1.4.20 23:13

Ja mam takovy hranaty box z pepca, mel byt asi na hračky, v plenach mam separacku, takze vyloženě bobek tam neskladuji. Nesmrdi to, mame prebalovak v loznici a peru ob den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.4.20 23:24

My mame taky separacky, takze bobek neresim :) kdyz se nahodou dostane na plínky tak předehru v ruce, a za tip se zaclonou Dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
1.4.20 23:36

Mám na prodej, napište mi zprávu, pošlu fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68827
2.4.20 00:23

Libovolný kyblík s víkem. Slušná je i kovová popelníce Ikea. Popř. jsem koupila v domácích potřebách odpadkový koš s takovým tím víkem, co se prolamuje vprostřed - plenku tam jenom mrsknu, samo se to otevře a nad plenkou zase zavře :) Dovnitř pytel na praní, stačí ze staré záclony. Veškeré mnohasetkorunové investice do specializovaných a zaručeně protizápašných hebel jsou zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
2.4.20 07:34

Pokud máš balkon, tak ho šoupni tam. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat