Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá pánvičky z lídlu a jak jste spokojené. Zajímají mě povrchy, jak dlouho vydrží, cena atd. Prostě vaše zkušenosti. Nepotřebuji indukci. Moc děkuji za rady ![]()
Mam, velkou zelenou s bilym keram. povrchem a sklenenou poklickou.Mam ji rok a nedam na ni dopustit-stale krasna, prakticka. ![]()
https://www.lidl-shop.cz/…m/p100213367 mám titanovou a je super
@lokynka
díky moc, tak až se u nás příště objeví, tak do některé asi půjdu ![]()
Ja za tu zelenou davala kolem petistovky a obavala jsem se reakce manzela, pouziva ji taky casto a je spokojenej. Koupim si jeste mensi, az na ne zase narazim.
Mně třeba štve, že u těch levnějších vždycky vypoukne dno. Teď jsem jednu vzteky mrskla do popelnice, všechno se přichytlo na dno. Ale tu jsem dostala a měla asi nelepší za sebou. Chtěla jsem třeba dvě kvalitní.
Mám dvě. Jednu dva roky, druhou rok. Obě černé, nepřilnavý povrch. Používám je cca 4-5 do týdne. Stále plné funkci, nepoškozené, jako nové. Já jsem maximálně spokojená. Pánve od Tescomy za stejné peníze jsou do půl roka na vyhození.
Z Lidlu mám jednu pánev už pár let - černou s nepřilnavým povrchem - a nemůžu si ji vynachválit. Je dost pevná, neprohýbá se.
Tak to já s tou černou spojená nejsem. Po roce se odprýskává dno. Koupím si nějakou pořádnou.