Převod plynu k ČEZu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
SAJ
17073
7.11.17 19:24

Převod plynu k ČEZu

Ahoj :)
zatím jsem nijak neřešila dodavatele energií (aktuálně ČEZ a RWE), ale teď si říkám, že by to nemuselo být marné. Ovšem - nijak se v problematice nevyznám a přiznávám, že mám tolik starostí v práci i s rodinou, že se mi to nechce nijak podrobněji studovat.
V poslední době mi několikrát volali z ČEZu s nabídkou na optimalizaci našeho energetického tarifu a také na převod plynu k nim (ano, je to řečeno laicky, odborníkům se tímto omlouvám). Než se odhodlám a začnu problematiku nějak hlouběji zajímat - prosím, nemáte někdo zkušenost? Na co si dát pozor?

Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
7.11.17 19:54

Ahoj,

dělám v RWE takže..myslím žse líp něž já ti nikdo neodpoví…napiš mi sz jestli máš konkrétní požadavky, neboj nebudu ti Innogy tloukat do hlavy @SAJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
7.11.17 20:01
@Hannahe píše:
Ahoj,dělám v RWE takže..myslím žse líp něž já ti nikdo neodpoví…napiš mi sz jestli máš konkrétní požadavky, neboj nebudu ti Innogy tloukat do hlavy @SAJ

Já mám jediný požadavek - platit co nejmíň. Ale přiznám, že se mi to prostě vůbec nechce řešit. :nevim: Prostě toho v životě už řeším a zařizuju moc… ;)
Na plynu vařím (což bude asi v celkové spotřebě zcela nepodstatné), topím a ohřívám užitkovou vodu. Bydlíme ve velkém domě, je nás pět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.11.17 20:04

@SAJ tak pak jedině si udělat kalkulaci..nejlevnější je to u MND a udělají za tebe zdarma i převod online tzn že ti pošlou smlouvy domu… jen musíš poskytnout faktury a datum d kdy maš smlouvu. měla bys tam sml na dobu neurčitou tak že bys mohla kdykoliv odejít…pokud to ale oravdu řeit nechceš a to ani cenu když bude markantní zdražení plynu..tak se zafixuj a na to je fakt nejlepší RWE díky ceníkům co poskytujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný