Jaký koupit hrnec na indukci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
302
6.11.17 11:17

Doporucte hrnce na indukci

Nejake i designove pekne:) ale hlavne funkcni a kvalitni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6698
6.11.17 11:18

No nevím, jestli jsou designově pěkné, ale fungují bezvadně a nakupuji je v IKEA ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.11.17 11:20

Mame tescoma hrnce a spokojenost. https://www.eva.cz/…ofi-13-dilu/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.11.17 11:23

Máme od Tescomy, kupovali jsme před 4 lety a pořád jsou v pohodě. Je to 5Ks a stály něco kolem 10tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
6.11.17 11:33

Koupila jsem si hrnce Ikea, ale ani jsem je nestihla rozbalit a tchýně mi věnovala celou sadu od Zwilling, poměrně drahou. Sada je pěkná, kvalitní, ale upřímně- úplně stejně mi slouží hrnec z Ikea ( jeden jsem si nechala), a dokonce bych řekla, že je můj nejoblíbenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.11.17 11:54

Ahoj mam od AStonu a konečně spokojená http://www.nadobiaston.cz/…lakove-hrnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.11.17 12:09

Já mám také hrnce od Tescomy a nedám na ně dopustit :) Je pravda, že investice je větší (vyšli mě cca na 8.000,–, ale je tam 5 kusů), ale rozhodně se vyplatí. Jsem s nimi neskutečně spokojená a to jsem hrnců vyzkoušela až až :D Já mám spíše problém s tím čištěním té indukční desky :D Přijde mi, že nic jiného nedělám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
6.11.17 12:13

Za me taky Tescoma. Mám je pátým rokem a jsou stále hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
6.11.17 12:25

Mamka dela v domacich potrebach a na tescomu jsou v posledni dobe vice reklamace. ted je spicka ceska firma Kolimax. Ja je mam i doma a skvele vedou teplo, dobre se myji jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
6.11.17 13:16

@Tichošlápek Mám od Tescomy ty samý, první sadu jsem hned po prvním použití reklamovala. Na většině hrnců se na dně zevnitř udělaly tečky, jakoby odloupnutý materiál. Druhá sada je lepší, ale asi po půl roce používání je vidět, že se zase něco děje. Nevím, jestli to zase řešit. Za mě Tescomu ne, i když s jiným nádobím od nich spokojená jsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.11.17 13:33

@Krofka tak to neporadím - mame ji par let a kromě jednoho totálně pripeceneho hrnce (cibulacka :mrgreen: ) jsou porad prakticky stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.11.17 19:29

Mam tescomu profi ty mam uz 10r. pasuji i na indukci i do trouby to pozaduji a ikea vsechny panvice, wok na indukci i poklicky jsou na panvice, coz opet pozaduji, ty mam 3r. Zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
6.11.17 19:48

Já mám Sillit a WMF…
Velice rychle se nahřivaji i udržují teplotu…

Od Sillit mám set 4 hrnce z poklicemi a rendlík (ne ten nejdražší ale levnější) jsem koupila v akci asi za 4000
Od WMF tlakové hrnce za cca 3500 a vyšší pánev s poklicí vhodnou i do trouby za 2500, tu používám prakticky při každém vaření

Jsem maximálně spokojená a neměnila bych : :andel:  :potlesk:

Měla jsem předtím i hrnec a pánev od firmy Steinbach ale tu značku nedoporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
6.11.17 21:41

Kolimax :dance:

Mám asi tři Kolimaxy a dvě Tescomy a je to fakt rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný