Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nejake i designove pekne:) ale hlavne funkcni a kvalitni
No nevím, jestli jsou designově pěkné, ale fungují bezvadně a nakupuji je v IKEA
![]()
Mame tescoma hrnce a spokojenost. https://www.eva.cz/…ofi-13-dilu/?…
Máme od Tescomy, kupovali jsme před 4 lety a pořád jsou v pohodě. Je to 5Ks a stály něco kolem 10tis.
Koupila jsem si hrnce Ikea, ale ani jsem je nestihla rozbalit a tchýně mi věnovala celou sadu od Zwilling, poměrně drahou. Sada je pěkná, kvalitní, ale upřímně- úplně stejně mi slouží hrnec z Ikea ( jeden jsem si nechala), a dokonce bych řekla, že je můj nejoblíbenější.
Ahoj mam od AStonu a konečně spokojená http://www.nadobiaston.cz/…lakove-hrnce.
Já mám také hrnce od Tescomy a nedám na ně dopustit
Je pravda, že investice je větší (vyšli mě cca na 8.000,–, ale je tam 5 kusů), ale rozhodně se vyplatí. Jsem s nimi neskutečně spokojená a to jsem hrnců vyzkoušela až až
Já mám spíše problém s tím čištěním té indukční desky
Přijde mi, že nic jiného nedělám ![]()
Mamka dela v domacich potrebach a na tescomu jsou v posledni dobe vice reklamace. ted je spicka ceska firma Kolimax. Ja je mam i doma a skvele vedou teplo, dobre se myji jsem spokojena
@Tichošlápek Mám od Tescomy ty samý, první sadu jsem hned po prvním použití reklamovala. Na většině hrnců se na dně zevnitř udělaly tečky, jakoby odloupnutý materiál. Druhá sada je lepší, ale asi po půl roce používání je vidět, že se zase něco děje. Nevím, jestli to zase řešit. Za mě Tescomu ne, i když s jiným nádobím od nich spokojená jsem ![]()
@Krofka tak to neporadím - mame ji par let a kromě jednoho totálně pripeceneho hrnce (cibulacka
) jsou porad prakticky stejne
Mam tescomu profi ty mam uz 10r. pasuji i na indukci i do trouby to pozaduji a ikea vsechny panvice, wok na indukci i poklicky jsou na panvice, coz opet pozaduji, ty mam 3r. Zadny problem.
Já mám Sillit a WMF…
Velice rychle se nahřivaji i udržují teplotu…
Od Sillit mám set 4 hrnce z poklicemi a rendlík (ne ten nejdražší ale levnější) jsem koupila v akci asi za 4000
Od WMF tlakové hrnce za cca 3500 a vyšší pánev s poklicí vhodnou i do trouby za 2500, tu používám prakticky při každém vaření
Jsem maximálně spokojená a neměnila bych :
![]()
Měla jsem předtím i hrnec a pánev od firmy Steinbach ale tu značku nedoporučuji
Kolimax ![]()
Mám asi tři Kolimaxy a dvě Tescomy a je to fakt rozdíl.