Papírnictví - provozujete někdo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Papírnictví - provozujete někdo?
Milé maminky, provozuji nyní e-shop se specializovaným papírenským sortimentem a mám v plánu otevřít v brzké době i kamennou prodejnu.
Má některá z Vás taky papírnictví? Nebo navštěvujete své oblíbené papírnictví? Co se Vám na něm líbí? Nakupujete pouze klasické papírenské zboží, nebo i potřeby k nějaké kreativní činnosti? Navštěvujete nebo navštěvovaly byste nějaké tvořivé kurzy nebo dílny?
Budu ráda za postřehy, zkušenosti… svou vizi mám, ale zajímal by mě názor z té druhé strany, od zákazníků
Předem děkuji za příspěvky!
Příspěvek upraven 15.04.14 v 12:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dle mě tě jen papírnictví neuživí (sešity a pod.), lidi dneska slyší právě na ty kreativní věcičky (já taky, pětistovka je minimum co tam nechám, nesmím tam chodit
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Papirnictvi jsem vzdy navstevovala rada, bohuzel u nas skoro vsechny vsechny zkrachovaly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evill pro mě je zážitek papírnictví v Praze mezi Karlákem a Pavlákem, je to staré, stařičké papírnictví s úžasnou atmosférou a spoustou šuplíčků ze kterých paní prodavačka (je teda silně nepozitivní, ale co se dá dělat
) vždycky vytáhne to co potřebuju, asi kouzelné šuplíky
A když to náhodou nemá, o pár domů vedle má konkurenci se kterou se doplňují.
Ještě že jsem z jiné čísti Prahy (kde ty papírnictví naopak vůbec nejsou
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepočítám s tím, že by byly závratné tržby na prodejně. Momentálně mě živí e-shop a protože už se nevejdu domů, stěhuji se do nových prostor. Moc se mi líbí, že bych byla v kontaktu se zákazníky a mohly (pánové tam asi nakupovat nebudou) bychom nad tou krásou vzdychat společně
Sdílené nadšení je dvojnásobné ![]()
Já právě sešity neprodávám, jedná se o věci na scrapbook, výrobu přání… a plánuji mít na prodejně pravidelně různé kurzy a workshopy. Společné tvoření, někdy jen pro dospělé, jindy třeba i pro děti. Kromě těchto plánovaných workshopů pak bude možnost pobýt na prodejně déle a pracovat si na svých projektech se zapůjčenými pomůckami…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gianni papírnictví - takových fakt poctivých, kde seženu jak pero, tak náplň do něj, barevné papíry a milion kravinek na tvoření, znám jediné. A kdyby se to rozšířilo, já budu ráda, protože to, co tu máme, je celkem tragédie.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pero u mě asi ne
Ale ke tvoření vpodstatě cokoli, vše skladem a těším se, že v nových prostorech by mě nelimitoval nedostatek místa a mohla bych toho mít ještě mnohem víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gianni Určitě u nás chybí kamenné prodejny právě zaměřené na takové tvoření, já bych určitě takový krámek navštívila, páč scrapbook taky dělám
Můžu poprosit o odkaz na eshop? ( klidně do SZ, ať to nevypadá jako reklama ) a odkud jste?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamartina To ráda slyším
Odkaz pošlu, možná se známe. Jsem ze Znojma, cca 30.000 obyvatel, obchod se stejným sortimentem tu není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gianni Tak bohužel Znojmo mám hodně z ruky
škoda, každopádně jak jsem vám psala už do SZ, na vašem shopu už jsem párkrát nakoupila a myslím že i kamenný by mohl dobře ve vašem poddání šlapat. Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gianni Prosim, muzu taky odkaz na eshop do SZ? Uz od detstvi miluju papirnictvi a vse s nim spojene. Uz jsem se tesila, jak se do tve nove prodejny prijdu kochat a rozplyvat, ale Znojmo je taaak daleko :'(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anikova Znojmo je krásné, třeba si někdy uděláte výlet
Jezdíme každý rok na jaře a na podzim i do Liberce na kurzy, pokaždé i s velkou částí obchodu, tam se mi právě líbí, že ty ženy jsou vždycky strašně nadšené, když to vidí na vlastní oči. A moc mi to po zbytek roku chybí, ten tvořivý mumraj a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit