Papírové předlohy pro malování na zeď
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Papírové předlohy pro malování na zeď
Milé maminky - tvořilky, prosím Vás, nevíte, kde se dají sehnat takové ty prostříhané papírové předlohy a šablony k malování na stěnu, podle kterých by mohl zvládnout zkrášlení dětského pokojíčku i takový malířský antitalent jako jsem já?
Ptala jsem se u nás v několika papírnictvích a všude na mě zírali, co to vlastně po nich chci
Díky za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kukni sem:
http://www.mimiaukce.cz/nove_aukce.php
a do výběru TEXT napiš šablon (aby se zobrazily šablony aj šablona).
Myslím, že je to, co hledáš.
Jedna holčina od nás dělala do pokojíčku Amálku, zvládla to hravě a má to krásné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,mrkni ještě sem www.predlohy.cz
Tam jsem se inspirovala,z netu stáhla pár obrázků,prostříhala a mládě má v pokojíčku Amálku,Krtka,Makovou panenku a Emanuela,Júheláky a Mufa.Jde to snadno,největší strach jsem měla z míchání barev
,chce to mít hodně kelímků.Neboj,když jsem to zvládla já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo pokud máš možnost půjčení promítačky, jde to hravě, jsem taky antitalent a výsledek je úžasný. . .4 krtcí včetně mašinky. . . jen tip. . . .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc za odpovědi a za tipy. Mimochodem - s tou promítačkou je to super nápad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím, če už je to delší dobu, co jste to tu rozebíraly, ale snad by mohlo pomoct i ostatním maminkám, kteří se na malování chystají moje zkušenosti.
Tak já jsem jsem si z www.predlohy.cz nebo třeba i jidne stáhla obrázek, co se mi líbil a zkopčila jsem si ho do Wordu, pak jsem si ho zvětšila na co největší velikost pomocí oříznutí jen toho konkrétního obrázku. Pak jsem si to vytiskla na A4 a v copi centru jsem si to zvětšila na velikost A0 = 84*118 cm (cca 30 Kč za černobílou kopii) nebo klidně i menší dle potřeby. No a pak jen nalepit celý plakát (nic jsem nevystřihovala) na zeď pomocí papírové pásky a jen jsem pod tím plakátem posunovala kopírovací papír (bohužel jen velikosti A4- větší se snad ani nedělá
) a obkreslovala. Je to jednoduché a rychlé.
Jo a je lepší tu papírovou pásku nejdřív vyzkoušet, aby jste si nestrhávali i barvu ze zdi. My jsme to dělali na 2 malování zdí a nalepila jsem to i odlepila bez újmy na výmalbě. ![]()
Tak snad tento návod někomu pomůže. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je super, příští léto budem mít dostavěno, tak hodlám ozdobit oba pokojíky malbami, ale dle svých vlastních nápadů , jen jsem nevěděla jak zrealizovat velkoformát, ono se to natvrdo dost špatně kreslí, páč jde z blízka blbě odhadnout velikost kreslených komponentů ![]()
Takže dík, nechám udělat A0 formát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kopírák
Ahoj, ještě mám tip ke kopíráku. Větší se sice nedělá, ale můžete si na zadní stranu toho obrázku lepenkou nalepit po celé ploše několik kopírovací papírů (jen malými kousky lepenky) a pak nemusíte nic posouvat ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky jsem chtěla malovat, ale skoro to neumím, proto se mi i tyto předlohy zdají těžké. Nemáte radu pro mně? A čím malujete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Půjčit si projektor, na internetu si najít obrázky a pak už stačí jen malovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jani09 však to nemusí být žádná originál předloha. Já jsem si stáhla z internetu postavičky z večerníčků, které se mi líbily, zvětšila je vytiskla a přes kopírák namalovala na zeď. Vymalovávala jsem klasickýma kolorkama od primalexu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jani09 tak stáhnout do pc upravit dle potřeby, uložit na flashku a vytisknout v kopi centru či nějaké knihovně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit