Slavnostní oblek pro prcka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
221
13.2.08 10:56

Slavnostní oblek pro prcka

Maminky, nemáte některá střih na oblek pro 2,5 letého klučinu? Stačil by mi střih na sako, kalhoty bych zvládla snad i bez střihu. Máme jít v dubnu na svatbu a chceme mít malého elegána :P Koukala jsem i na net, že bych mu nějaký „bazárkový“ oblek nebo sáčko koupila, ale našla jsem nejlevnější sako za 300 a tolik peněz se mi za to dávat nechce, když v tom půjde nejspíš jen jednou :? Děkuji za pomoc či jakoukoliv radu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5546
13.2.08 11:39

A není lepší, to vypůjčit, když je to jenom pro jednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.2.08 11:41

aha, tato varianta mně ani nenapadla, díky za tip, zkusím se poohlédnout - asi ve svatebních salonech :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
13.2.08 11:44

Janiku, teď jsem měla čas. Já se omlouvám, nevím zatím, jakou velikost mívají 2 - 3 lety, ale mrkni na www.mimibazar.cz, já jsem tam dala do vyhledávače:

Použité věci: dala do textu hledat : společenský oblek a vyjelo hned tolik krásných prďáckých ohozů pro malé pány, např. toto je velikost 110, no ale jak jsem psala, nevím, kolik mají vel. dětičky v tomhle věku…tak snad Ti to pomůže:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
13.2.08 11:46

A ve svatebních salonech určitě, jednou tady na emiminu byla taková diskuze a holky psaly, že tam mají oblečky snad už na miminka kolem velkosti 68-74. Tak uvidíš…Každopádně držím palce, ať máte krásného fešáka, co svět neviděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.2.08 11:48

Já právě taky koukala na MMB, náš Matyášek je takové „malé pivo“ (to má po mně), on by potřeboval velikost 86-92, i když se to těžko určuje, někdy mu sedí i 80 a jindy až 98. Ale moooc děkuju :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
13.2.08 11:51

Aha, tak to mi 110 asi bude velké :lol: , jedině, že by do dubna vyrostl :lol: .

Určitě pořídíte v těch salonech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
13.2.08 12:05

JANIKU - my jsem Tomáškovi půjčovali oblek na svatbu ve svatebním salonu, akorát už si nepamatuju, kolik to stálo, ale moc to nebylo. Měl kalhoty, košili, vestu a motýlka a byl za frajera. A nosil tenkrát velikost 92 a měli i menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
13.2.08 12:23

My půjčovali oblek v salonu za 200 Kč. Ještě jsme si mohli nakombinovat košili, kalhoty, vestičku, motýlka, kalhoty zapošila paní na správnou délku. Prostě na to že to bude mít jednou je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.2.08 12:32

… a prosím Vás, nevíte, jestli půjčují i malá saka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
13.2.08 18:27

janik - půjčují, my loni půjčovali malému dokonce fráček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.2.08 18:44

Jééé, fráček by byl bezva :D Obeslala jsem několik svatebních salónů v našem okolí, myslím, že by se dalo půjčit, jen jsem překvapená z ceny, prozatím mně přišly 3 odpovědi a nejlevnější varianta byla 400 za kalhoty, košili, vestičku a motýlka, oblek pak byl v ceně 500 - 700 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
14.2.08 09:24

janik - tak jsem ještě vyhrabala schválně účtenku z půjčovny a nás stál ten fráček se vším 600,–, a to dokonce jen díky tomu, že jsem si u nich půjčovala šaty, jinak chtěli dokonce 800,– :? Takže je to asi všude podobné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat