Silná struna na záclony do garnýže
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj,
IKEA prodává garnyž, která sestává z ocelovýho lanka a pochystávek do zdi, mezi který se vypne. Jinak chlapský diskuse jsou na www.living.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli ti můžu poradit nejlevnější řešení je toto: Kup si prádelní šňůru s ocelovým lankem uvnitř a elektrikářskou „čokoládu“. Lanko upevníš na jedné straně do čokolády a na druhé straně to do druhého kousku dopneš. My máme takhle vypnuté šňůry v sušárce a je to paráda!
Další možností jsou přímo ocelová lanka a k tomu ty kovové upínáky. A nebo si zaběhni do rybářských potřeb, tam jsou různé tloušťky vlasců, určitě si vybereš.
Radka
- Citovat
- Upravit
Lanko na záclony mají například v Obi, Baumaxu a asi všech hobbymarketech nebo v Ikei:
http://www.ikea.com/…cts/60075295
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radina píše:
Jestli ti můžu poradit nejlevnější řešení je toto: Kup si prádelní šňůru s ocelovým lankem uvnitř a elektrikářskou „čokoládu“. Lanko upevníš na jedné straně do čokolády a na druhé straně to do druhého kousku dopneš. My máme takhle vypnuté šňůry v sušárce a je to paráda!
Další možností jsou přímo ocelová lanka a k tomu ty kovové upínáky. A nebo si zaběhni do rybářských potřeb, tam jsou různé tloušťky vlasců, určitě si vybereš.
Radka
Tak já prádelní šňůru moc nedoporučuji, časem mi vždy popraská ten plast ![]()
Naopak ten nápad s rybářským vlascem je super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
obracím se na Vás s prosbou, jestli nevíte, kde můžu koupit takovou silnou strunu, která se montuje do starých typů garnýží. Nevím, jestli jde přímo o garnýžovou strunu, ale prostě něco takového sháním. Nemám na co natáhnout záclonu. Prosím poraďte, co mám sehnat. Jestli nevíte, poraďte mi prosím aspoň nějakou chlapskou diskusi, zkusila bych se zeptat mužů, oni s těmito věcmi asi mají větší zkušenosti. Díky moc Sindarela