Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobry vecer, chci poprosit o radu. V dubnu budu rodit a u prvniho ditka jsem od Dr. V poradne dostala papir ohledne jmena jak se bude prcek jmenovat a s tim jsem sla na obec. Dneska v poradne mi tvrdili, ze se uz to tak ted nedela, ze se rekne v porodnici, ze prcek se bude jmenovat tak a tak a hotove. Mate s tim nektera zkusenost jak to tedy je. A druha jestli je tu nejaka maminka co bude rodit v ostrave porube ![]()
U obou dětí jsem řekla až po porodu jak se bude jmenovat. Matriku pak za mnou přišla vyřídit paní na šestinedělí.
Já mám děti už velké. Měla jsem řádně vypsaný papír, ovšem těsně po porodu( v řádu minut)jsem jméno změnila, neměli s tím žádný problém. A to jsem to řekla jen ústně, jak se bude jmenovat.
Normálně si vypisete papíry jak předtím. Buď je dostanete od dr. Nebo si ten papír stahnete ze stránek nemocnice. Aspoň ve Zlíně. ![]()
Vždycky (a i v tomto těhotenství) jsem dostala od sestřičky „Prohlášení o jméně“, které jsem odevzdala v porodnici. Pak jen manžel vyzvednul RL na matrice ![]()
@Domishek16 jo, ale tím myslím jména křestní. Příjmení buď oddací list nebo papír z matriky. Ale myslím, že vše by měli mit urcite napsáno na stránkách. ![]()
V porodnici jsem dostala papíry pro matriku a odevzdala při příjmu k porodu
Ano u prvni taky jsem dostala, a dneska mi sestricka s dr. Rekli ze uz se to nevypisuje
Já jsem si s přítelem zašla na obecní úřad a tam jsme uvedli jméno a dali nám papír, který máme dat v porodnici.
A roditbudu v Porubě v březnu. ![]()
Tak nevím, jaké jsou novoty, ale já rodila naposledy 8/2016 a tento papír jsem měla přicvaknutý k průkazce. Ale nevyplněný
Vyplňovali jsme až v klidu po porodu. Ale normálně jsem ho dostala už v poradně.
U druhé v roce 2013 jsme změnily jméno a tento papírek po mě chtěli na matrice dodatečně vyplnit a podepsat.
@Aries6 objevila jste časovou smyčku?
(nic ve zlým, je to sranda)