Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@vokishka píše:
@Aries6 objevila jste časovou smyčku?(nic ve zlým, je to sranda)
Joooo, já se sekla… samože 8/2015
(ale musela jsem si poposednout, než jsem to pochopila
)
Já rodila před 5 měsíci, papíry jsem dostala. Na gynde, doma vyplnila a jela sem rodit se dvěma papirama. Ale rodila jsem v Praze
„Prohlášení o jménu dítěte“ jsem si vyzvedla na matrice a pak mi ho dali i na předporodním kurzu. U nás v porodnici to mají v seznamu, jako jeden z dokladů, který se má k porodu přinést. Asi jak kde no ![]()
Mi teda byly na matrice predem pro to prohlaseni o jmenu ditete ale meli jsme to hlavne kvuli prijmeni, jestli se jedna jenom krestni jmeno nepotrebovali jsme nic ![]()
Pokud jste manželé, tak se vypíše jen papír o jméně dítěte a to se může až v porodnici. Jinak já budu rodit duben-květen na Fifejdách ![]()
@Domishek16 píše:
Dobry vecer, chci poprosit o radu. V dubnu budu rodit a u prvniho ditka jsem od Dr. V poradne dostala papir ohledne jmena jak se bude prcek jmenovat a s tim jsem sla na obec. Dneska v poradne mi tvrdili, ze se uz to tak ted nedela, ze se rekne v porodnici, ze prcek se bude jmenovat tak a tak a hotove. Mate s tim nektera zkusenost jak to tedy je. A druha jestli je tu nejaka maminka co bude rodit v ostrave porube
my byli na matrice, ale proto, že jsme nesezdaní, takže asi tak. Pokud jste manželé, stačí to fakt u porodu, není třeba nic předem.
My čekáme holčičku 100% to víme kvůli odběru plodovky. Tak tím by se to vysvětlilo u první jsme nebyli a ted už jsme svoji. Zajdu na matriku a uvidím co mi řeknou.
A když půjdu na matriku kvůli příjmení, nejsme svoji a příjmení bude po otci, musím už mít i jména na miminko nebo stačí jména až k porodu? ![]()