Papuče barefoot?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7673
5.8.20 12:11
@Cuddy píše:
A jinak s temi celorockami do zimy pozor, ona je v nich dost zima, jak maji tenkou podrazku. Deti se v zime na prochazkach plouzi, moc si ty nohy neprokrvi.

chci celoročky vyteplené fleesem, ne uplně jen kožené. A jak už to bude mín než pět stupnu dá si zimní boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
5.8.20 12:12
@Cuddy píše:
A jinak s temi celorockami do zimy pozor, ona je v nich dost zima, jak maji tenkou podrazku. Deti se v zime na prochazkach plouzi, moc si ty nohy neprokrvi.

https://www.bosonozka.cz/…arper-fuxia/?…

něco takového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30909
5.8.20 12:25

@Veru1987 tak psala jsi o nule, ne o peti stupnich. Tyto jsme meli a jako podzimni ok, klidne i do zimy, kdyz jdu s ditetem sama, a to beha, skáče, ale na tu statickou školku to chce neco teplejsiho. Sama mam vsechny boty barefoot a v zime teda casto mrznu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
5.8.20 12:30
@Cuddy píše:
@Veru1987 tak psala jsi o nule, ne o peti stupnich. Tyto jsme meli a jako podzimni ok, klidne i do zimy, kdyz jdu s ditetem sama, a to beha, skáče, ale na tu statickou školku to chce neco teplejsiho. Sama mam vsechny boty barefoot a v zime teda casto mrznu.

takže do školky teplejší a tyhle max. do těch 5ti stupnu? A pod 5 stupnu s kožíškem? Přišla mi tady u těch podrážka silnější. Já víceméně budu kupovat první bare pro dceru. zatím měla spíše kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30909
5.8.20 12:37

@Veru1987 u nas to tak budu volit, zvlast do te skolky kde to neohlidam a dite se obouva samo. My meli i zimni protetiky, a na prvni pohled super, ale nase dite nemelo cas si rovnat jazyk pekne na stred, nechalo ho klidne ke strane, takze tam melo diru, jak byl jazyk uzky. I kdyz ono zalezi i na diteti, obema kupuji stejne boty, jedno ma nohy teple, druhe ledove, ackoli mají stejny objem pohybu, stejne obleceni… Ale daji se sehnat i vlnene/karbonove vlozky a ty pomohou dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
5.8.20 12:40
@Cuddy píše:
@Veru1987 u nas to tak budu volit, zvlast do te skolky kde to neohlidam a dite se obouva samo. My meli i zimni protetiky, a na prvni pohled super, ale nase dite nemelo cas si rovnat jazyk pekne na stred, nechalo ho klidne ke strane, takze tam melo diru, jak byl jazyk uzky. I kdyz ono zalezi i na diteti, obema kupuji stejne boty, jedno ma nohy teple, druhe ledove, ackoli mají stejny objem pohybu, stejne obleceni… Ale daji se sehnat i vlnene/karbonove vlozky a ty pomohou dost.

Já jsem si říkala že v říjnu koupím ty podzimní, a pak jak prostě příjde zima zajdeme pro zimní. Jak vůbec zima příjde. Ještě máme od primigi sněhule(kozačky) takové vysoké s kožíském, měla je vloni trochu větší, ale brala to jen na sánky, asi dvakrát…zimy stojí za prd. Obchod s dětsko obuvi máme kousek, takže můžu koupit boty zimní ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
18.8.20 21:23

Tak nám došli fare bare papuče a vypají perfektně, jsem nadšená. Dcera hlavně obdivovala vzhled :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí