Papuče barefoot?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7673
5.8.20 10:18

Papuče barefoot?

Boty nekupujeme přímo barefoot. Jedeme tak nějak kompromis. Koukám aby bylo dost široké dle šíře nohy. Ohebná podrážka. Máme ted keen řadu CNX sandále i tenisky. Na podzim budu kupovat teda podzimni protetika barefoot nechci s kožichem boty, myslím že je využije v zimě, dokud bude kolem nuly stačí. Na zimu máme i nějaké primigi.
A kupovali jsme do školky loni papuče fare, takové ty balerínové. Letos koukam i na bare foot papuče, ale stále se neumím rozhoudnout. Není ta podrážká až moc tenká, nebudou bolet nohy v tom? Ve školce tvrdé podlahy… Koukám i na tyto, zase takový kompromis…
 https://www.botonozka.cz/…xible-papaya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9022
5.8.20 10:28

Já do školky i do školy BF bačkory kupuju - jsou to boty, v kterých jsou x hodin denně, hlavně, aby měly prostornou špičku. Jinak boty normál mají tak půl na půl a nikdy si nestěžovaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
5.8.20 10:31
@cell píše:
Já do školky i do školy BF bačkory kupuju - jsou to boty, v kterých jsou x hodin denně, hlavně, aby měly prostornou špičku. Jinak boty normál mají tak půl na půl a nikdy si nestěžovaly

https://www.botonozka.cz/…-hearts-pink?…

Zvažuji tyto, právě že i šíře je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
5.8.20 10:36

Taky si myslím, že bačkory jsou nejdůležitější BF boty - dítě v nich tráví spoustu hodin denně 5× týdně. A ne, tenká podrážka nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
5.8.20 10:36

@Veru1987 : přijdou mi super, dcera je měla taky… a ve školce nebyla jediná ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
5.8.20 10:39
@cell píše:
@Veru1987 : přijdou mi super, dcera je měla taky… a ve školce nebyla jediná ;-)

myslíš ty anatomic? líbí se mi, není to přímo bare, ale píšou ohebné a šíře je taky super. šírší než fare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
5.8.20 11:05

Synovi jsem do školky (i školy) dávala sandálky z léta, protože bare bačkory se straště rychle sešoupávají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3872
5.8.20 11:19

Mě by teda bolely nohy spíš z umačkanejch prstů než z tenký podrážky. Jedno dítě má jonap, druhé anatomic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
5.8.20 11:26
@Platanka píše:
Mě by teda bolely nohy spíš z umačkanejch prstů než z tenký podrážky. Jedno dítě má jonap, druhé anatomic.

anatomic co jsem tu dávala, nebo přímo bare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3872
5.8.20 11:51
@Veru1987 píše:
anatomic co jsem tu dávala, nebo přímo bare?

https://www.bosoneboso.cz/…t-raspberry/, tyhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
5.8.20 11:53
@Platanka píše:
https://www.bosoneboso.cz/…t-raspberry/, tyhle

příjdou mi už takové hodně jak to říct měkké, bez vyztužené paty… nevím nooo. asi se mi více líbí fare bare. i když cena je vyšší teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
5.8.20 12:03

Nase deti maji do skolky tikki sandalky a v pohode vydrzi. Za me jsou boty do tridy velmi zasadni, protoze deti si v nich hraji, ruzne sedi, coz v klasickych backorach jde spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3872
5.8.20 12:03
@Veru1987 píše:
příjdou mi už takové hodně jak to říct měkké, bez vyztužené paty… nevím nooo. asi se mi více líbí fare bare. i když cena je vyšší teda.

Fare bare jsou o dost širší, to záleží, jakou má dítě nohu… Dcera, co má anatomic, normálně nosí boty protetika. Syn, co má jonapy, normálně nosí fare. Prohodit bych jim to nemohla :)

Vyztuzenou patu bych spíš nechtěla, budou v tom hlavně sedět na koberci, aby je to nemackalo… Jinak ony ty anatomic mají za patou taky takovou trochu zpevnenejsi část, ale ne moc, teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
5.8.20 12:05

A jinak s temi celorockami do zimy pozor, ona je v nich dost zima, jak maji tenkou podrazku. Deti se v zime na prochazkach plouzi, moc si ty nohy neprokrvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
5.8.20 12:10
@Platanka píše:
Fare bare jsou o dost širší, to záleží, jakou má dítě nohu… Dcera, co má anatomic, normálně nosí boty protetika. Syn, co má jonapy, normálně nosí fare. Prohodit bych jim to nemohla :)Vyztuzenou patu bych spíš nechtěla, budou v tom hlavně sedět na koberci, aby je to nemackalo… Jinak ony ty anatomic mají za patou taky takovou trochu zpevnenejsi část, ale ne moc, teda.

Má trošku širší nohu, a vyšší nárt. Ty fare bare ji myslím hezky sednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí