Papuče úzká noha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anais
25.12.20 14:23

Papuče úzká noha

Rady porady jaké papuče pro dítě v první třídě?
Syn je opravdu hubený, má nějakých 21kg, ale nohu má aktuálně 33/ 34…
Stélku u papučí cca 21cm ko
Do teď jsem mu kupovala otevřené Befada, ale jak dál???
Potřebuju otevřené papuče, ale zároveň, aby byly úzké…
Jediné, co jsem našla jsou korkové pantofle, ale ještě budem muset vyzkoušet.
Má nekdo nějaký tip??
Zároveň nechci zapapuče dát majlant, vzhledem k tomu jak rychle mu ta noha roste…
Díky za tipy👍

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3866
25.12.20 21:47

Anatomic barefoot 33 mají 21,7 cm na délku a 7,9 na šířku, teď jsem je objednávala pro pětiletou :D Úzké jsou taky Beda slim, Ef, možná Protetika barefoot. Ale nevím, co je majlant, všechny jsou 3 až 5 stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
26.12.20 10:09

@Platanka ale já pro něj potřebuju otevřené papuče, v tomhle by mel neuvěřitelně spocene nohy… 🙃 A budou i široké, vyzouvaly by se mu
Je to věda…
Ale i tak díky, kolem těch 300 / 400 cena ok, ale nechci dát třeba 700 / 800 za papuče. Teď díky covidu a karanténě má ty papuče jak nové, nosil je od září a v lednu mu budu už dávat nové…

• Citovat
  • Upravit
4042
26.12.20 10:26

Ciciban polootevrene..kozena tvarovana stelka, na potivejsi nohy super. Ale chtelo by to zkusit ohledne sirky, nebo si pres eshop, kde je maji, vyzadat premereni na delku i sirku. A nebo pak Superfity. Ty jsou sice uzavrene, ale maji jako Befada zespod vetrani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4042
26.12.20 10:27

A nebo nekdo holt priplati, a koupi sandale, jako prezuvky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
26.12.20 11:14

Na Ciciban i Superfit jsem koukala, ale když pominu cenu, tak si myslím, že mu budou volné na noze. Jdou stáhnout jen na nártu a já potřebuju, aby se daly upravit na více místech… Aby mu v tom ta noha nelítala. Papuče jsou jediný nízký boty, které má, jinak má vše kotníkové, protože i s minim. nadměrkem, mu v nízkých lítá noha…
Když si vezmu poměr ceny a skutečné hodnoty, tak se mi převrací žaludek, kolik na tom mají prodejci. Marže víc jak 50% mi zrovna OK nepřijde…
No asi zkusíme nějaké korkové papuče,
Na léto mívá Keen Newport a i ty mívá hodně stáhlé, aby mu nelítaly na noze…
Za ten rok prostřídá dvoje papuče, dvoje celoročky, dvoje zimní, dvoje plátěné tenisky ( léto a škola tělocvik) a ty letní sandálky, takže kdybych koupila vše za plnou cenu, tak jsem na dobrých deseti tisících…
Papuče za 300-400 mi přijdou ok, ale dát 600 a dál jen za papuče mi relevantní cena prostě nepřijde…

• Citovat
  • Upravit
21680
4.1.21 17:47

Anatomic :palec: za mě super už nekolik sezon
mrkni tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie