Paragraf - otec u policie

Anonymní
18.9.12 15:46

Paragfraf - otec u policie?

Holky, leze na mě hnusná chřipka a brzy asi padnu. Manžel navrhl, že by si vzal paragraf a odjel s malou k babičce, ať to nechytne (má 8 měsíců a nedávno byla na operaci, tak je oslabená) a já ať se můžu v klidu vyležet.
Dovolenou už bohužel nemá, jinak by nebylo co řešit.
Manžel je policista (státní). Nevíte kolik procent z platu je v tomto případě paragraf? Mám pocit, že je to jinak než u běžného, ale nevím jak.
Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2417
18.9.12 15:52

Za 15 minut přijede manžel, tak se Ho zeptám, už jednou si na to taky bral volno, tak pak napíšu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 15:58

@luciezesvetic moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3419
18.9.12 16:09

Manžel je též policajt a ptala jsem se ho a je to 100% platu a může být doma takto na 10 pracovních dnů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.9.12 16:10

Po těch 10 dnech je to pak už neplacený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
18.9.12 16:13

100% platu na 9 dní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 16:16

To maj u policie jiné peníze na paragrafu než třeba tátové pracující jinde?, paragraf je na 9 dní včetně víkendu, ale stoprocent to nebylo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.12 16:46

Zakladatelka: No, já mám pocit, že civilní tátové mají jen 60% z platu, stejně jako nemocenská. Ale jistá si tím vůbec nejsem.

Děkuji za informace.

• Citovat
  • Upravit
101677
18.9.12 17:11
@Anonymní píše:
Zakladatelka: No, já mám pocit, že civilní tátové mají jen 60% z platu, stejně jako nemocenská. Ale jistá si tím vůbec nejsem.Děkuji za informace.

Jojo, klasický zaměstnanec má cca 54% hrubého platu, při vysokých příjmech je to ještě méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
18.9.12 17:38

Tatínkové, co nám pomáhají a chrání, se teda docela mají. Nemocenskou mají taky za 100%?

• Citovat
  • Upravit
3419
18.9.12 17:53

Myslim že jen 60%
Sice se možná mají, že když mají paragraf na nemocné dítě či ženu, tak mají 100%, ale zase musej ročně 150 hodin za dáčo státu odmakat, to nikdo moc nevidí. Nehledě, že pokud se v práci zdrží, tak jim to není proplaceno. To že kolikrát vyjíždí na výjezd svým autem, když ve služebáku není prostě benzín… atd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
18.9.12 18:15

A ty si myslíš, že ostatní zaměstnanci nedělají přesčasy, které jim nikdo nezaplatí, že když se v práci zdrží, tak jim je to hrazeno jako přesčas a že nepoužívají soukromá vozidla k tomu, aby se dostali na jednání?

@Hellísek píše:
Myslim že jen 60%
Sice se možná mají, že když mají paragraf na nemocné dítě či ženu, tak mají 100%, ale zase musej ročně 150 hodin za dáčo státu odmakat, to nikdo moc nevidí. Nehledě, že pokud se v práci zdrží, tak jim to není proplaceno. To že kolikrát vyjíždí na výjezd svým autem, když ve služebáku není prostě benzín… atd ;)
  • Citovat
  • Upravit
3419
18.9.12 18:28

A jestlipak mají jako povinnost oddělat ročně 150 hodin soukromníkovi zadarmo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.9.12 18:34

@colafit
Nemocenskou má státní zaměstnanec jako každý jiný. Jinak jestli chceš, tak policie stále nabírá nové členy, když je to podle tebe tak super job ;)

A k těm vozidlům, tak pochybuji, že pokud má zaměstnanec služební auto, že jezdí na jednání svým soukromým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
18.9.12 18:47

Jako ještě víc, protože jinak je vyrazí.

a k polici fakt ne, na to jsem tak dlouho nestudovala ;).

@Hellísek píše:
A jestlipak mají jako povinnost oddělat ročně 150 hodin soukromníkovi zadarmo?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty