Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Státní policajt má plný plat.. takže ať jde, on na tom tratit nebude..
@martina.se píše:
Co je plný plat??? Nerozumím tomu.
@Hellísek píše:
Co je plný plat??? Nerozumím tomu.
No jako že na OČR dostane 100% platu ![]()
@Hellísek píše:
A jestlipak mají jako povinnost oddělat ročně 150 hodin soukromníkovi zadarmo?
jojo, taky jsme tohle meli ve smlouve - 150 hodin rocne uplne zadarmo, tedy spise pripadne prescasy jsou zahrnuty jiz v mesicni mzde ![]()
Přečti si tuhle diskusi https://www.emimino.cz/…ankovani/29/ zejména příspěvky anonymní.
@Hellísek píše:
A jestlipak mají jako povinnost oddělat ročně 150 hodin soukromníkovi zadarmo?
Ono v managerských smlouvách je to naprosto běžné. U nich se předpokládá, že nepojedou podle píchaček.
@kajinkac píše:
jojo, taky jsme tohle meli ve smlouve - 150 hodin rocne uplne zadarmo, tedy spise pripadne prescasy jsou zahrnuty jiz v mesicni mzde
@martina.se píše:
Aha, pardon, nepochopila jsem to
Pak až po vysvětlení @j.a.n.i1 ano ![]()
U policie prostě ty přesčasy nařídí, ať už to maj nebo nemaj ve smlouvě. Jak jinak také neplacené.
Tak prý je to opravdu 100% platu na těch 9 prac. dnů, ale tady už se to rozjelo ![]()
Manžel je taky u policie a je má to své výhody i nevýhody… jako asi každé zaměstnání a vlastně všechno na světě.
Jen mě vždycky zamrzí, že okolí vidí akurát to, když někdě nějaký polda udělá průser, ale nevidí ty pořádné a pracovité, že vidí jen „super“ plat, ale nevidí přesčasy, dlouhé šichty atd.
@Hellísek 100 % platu po dobu 9ti dnů.. platí jen pro paragraf..
@Chocolate přesně.. a nejen to, oni vidí, že má výhodu ve 100 procentech při paragrafu, ale nevidí, že třeba ten můj by měl dělat 40 hodin týdně a běžně dělá 60 a víc a přesčasy u policie neexistují.. Nikdo mu nedá navíc ani korunu.. např.. takže co je proti tomu nějaká ošetřovačka na 9 dní, když místo 150 hod měsíčně je v práci 300 a za stejné peníze..
@Chocolate píše:
Manžel je taky u policie a je má to své výhody i nevýhody… jako asi každé zaměstnání a vlastně všechno na světě.
Jen mě vždycky zamrzí, že okolí vidí akurát to, když někdě nějaký polda udělá průser, ale nevidí ty pořádné a pracovité, že vidí jen „super“ plat, ale nevidí přesčasy, dlouhé šichty atd.
Přesně, napsala jsi to vlastně stejně, tak jak jsem se teď na to chystala já ![]()
Nejlepší na rozmazávání „mega průserů“ Je obzvlášť TV Nova ![]()
A nejhorší je, že se pak lidi toho hodně chytaj a bezmezně tomu věří.
Možná by to chtělo nebrat se tak vážně
a pokud je to tak strašná práce, tak ať zkusí štěstí v soukromém sektoru ![]()
@luciezesvetic píše:
Tak prý je to opravdu 100% platu na těch 9 prac. dnů, ale tady už se to rozjelo
Po pravdě, tak trochu jsem to čekala, Češi jsou bohužel národ ovcí, co jim řeknou média, to je svatý a pak si myslí, že policajt bere měsíčně 35.000,– za to, že tam jen dřepí na zadku a noční prospí ![]()
Jo, jo, jak říká manžel: Ty co nejvíc kritizujou, tak pak nejvíc kvičí o pomoc.