Paragraf - otec u policie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
18.9.12 18:49

Státní policajt má plný plat.. takže ať jde, on na tom tratit nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.9.12 18:54
@martina.se píše:

Co je plný plat??? Nerozumím tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
18.9.12 18:58
@Hellísek píše:
Co je plný plat??? Nerozumím tomu.

No jako že na OČR dostane 100% platu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
18.9.12 18:58
@Hellísek píše:
A jestlipak mají jako povinnost oddělat ročně 150 hodin soukromníkovi zadarmo?

jojo, taky jsme tohle meli ve smlouve - 150 hodin rocne uplne zadarmo, tedy spise pripadne prescasy jsou zahrnuty jiz v mesicni mzde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
18.9.12 19:01

Přečti si tuhle diskusi https://www.emimino.cz/…ankovani/29/ zejména příspěvky anonymní.

@Hellísek píše:
A jestlipak mají jako povinnost oddělat ročně 150 hodin soukromníkovi zadarmo?
  • Citovat
  • Upravit
colafit
18.9.12 19:03

Ono v managerských smlouvách je to naprosto běžné. U nich se předpokládá, že nepojedou podle píchaček.

@kajinkac píše:
jojo, taky jsme tohle meli ve smlouve - 150 hodin rocne uplne zadarmo, tedy spise pripadne prescasy jsou zahrnuty jiz v mesicni mzde :(
  • Citovat
  • Upravit
3419
18.9.12 19:04
@martina.se píše:

Aha, pardon, nepochopila jsem to :oops: Pak až po vysvětlení @j.a.n.i1 ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
18.9.12 19:06

U policie prostě ty přesčasy nařídí, ať už to maj nebo nemaj ve smlouvě. Jak jinak také neplacené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
18.9.12 19:20

Tak prý je to opravdu 100% platu na těch 9 prac. dnů, ale tady už se to rozjelo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
18.9.12 19:22

Manžel je taky u policie a je má to své výhody i nevýhody… jako asi každé zaměstnání a vlastně všechno na světě.
Jen mě vždycky zamrzí, že okolí vidí akurát to, když někdě nějaký polda udělá průser, ale nevidí ty pořádné a pracovité, že vidí jen „super“ plat, ale nevidí přesčasy, dlouhé šichty atd.

• Citovat
  • Upravit
72725
18.9.12 19:35

@Hellísek 100 % platu po dobu 9ti dnů.. platí jen pro paragraf..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.9.12 19:37

@Chocolate přesně.. a nejen to, oni vidí, že má výhodu ve 100 procentech při paragrafu, ale nevidí, že třeba ten můj by měl dělat 40 hodin týdně a běžně dělá 60 a víc a přesčasy u policie neexistují.. Nikdo mu nedá navíc ani korunu.. např.. takže co je proti tomu nějaká ošetřovačka na 9 dní, když místo 150 hod měsíčně je v práci 300 a za stejné peníze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.9.12 19:44
@Chocolate píše:
Manžel je taky u policie a je má to své výhody i nevýhody… jako asi každé zaměstnání a vlastně všechno na světě.
Jen mě vždycky zamrzí, že okolí vidí akurát to, když někdě nějaký polda udělá průser, ale nevidí ty pořádné a pracovité, že vidí jen „super“ plat, ale nevidí přesčasy, dlouhé šichty atd.

Přesně, napsala jsi to vlastně stejně, tak jak jsem se teď na to chystala já :palec:
Nejlepší na rozmazávání „mega průserů“ Je obzvlášť TV Nova :roll:
A nejhorší je, že se pak lidi toho hodně chytaj a bezmezně tomu věří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
18.9.12 19:46

Možná by to chtělo nebrat se tak vážně ;) a pokud je to tak strašná práce, tak ať zkusí štěstí v soukromém sektoru ;)

• Citovat
  • Upravit
3419
18.9.12 19:49
@luciezesvetic píše:
Tak prý je to opravdu 100% platu na těch 9 prac. dnů, ale tady už se to rozjelo :-(

Po pravdě, tak trochu jsem to čekala, Češi jsou bohužel národ ovcí, co jim řeknou média, to je svatý a pak si myslí, že policajt bere měsíčně 35.000,– za to, že tam jen dřepí na zadku a noční prospí :|
Jo, jo, jak říká manžel: Ty co nejvíc kritizujou, tak pak nejvíc kvičí o pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty