Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, byl jste někdo v tomto institutu v Praze na Florenci? Mám atopický exem - pomohli tam někomu s tímto problémem. Jak dlouho to trvalo a co vše to obnášelo? Děkuji
@facial píše:
Ahoj, byl jste někdo v tomto institutu v Praze na Florenci? Mám atopický exem - pomohli tam někomu s tímto problémem. Jak dlouho to trvalo a co vše to obnášelo? Děkuji
Mě Dr. Strnadelová nejdřív pomohla po přechozené mononukleoze z únavového syndromu, kdy už mi měl být přiklepnut invalidní důchod, poté mi srazila celiakii. Teď za ní v těhotenství opět jezdím s únavou.
Mohu jedině doporučit a dělám jim reklamu, kudy chodím ![]()
První konzultace pekelně drahá (kolem tisícovky + ty preparáty, celkem jsem se vždy dostala přes dvojku), asi hodinu a půl nebo dvě hodiny - nejdřív hodina u Dr. Strnadelové, která se vyptala na zdravotní problémy, pak vytestovala zátěže, alergie,.. a vybrala vhodné léčebné přípravky. Pak p. Zezrán, se kterým se probrala úprava jídelníčku - co jíst, co nejíst.. Jelikož je to docela šok, tak i nějaký základný recepty a tak..
Pak už se jezdí jen na kontroly k ní, to je cca po třech měsících, asi za pětistovku + cena nových preparátů.
Výsledky jsem poprvé viděla už po první návštěvě, pak později.
Na ulozto.cz jsou ke stažení i její knihy Radost z jídla a Radost ze zdravých dětí (tam to chce stáhnout ten menší, 9Mb soubor, ne ten největší - v něm je jen pár stran). Ono už jen ta radikální změna stravy udělá hodně, ale pokud máš už zdravotní problémy, tak sama o sobě nestačí.
No a spousta informací k preparátům a orgánovým zátěžím atd. je na stránkách eccklub.cz
Díky moc @Amber_1977 určo na to mrknu. Jsem tam objednaná za 14 dní, tak pak ti dám info, jak to na mě působilo. A ten jídelníček dodržuješ stále, nebo po nějaké době se stravuješ tak jako dřív?
@facial píše:
Díky moc @Amber_1977 určo na to mrknu. Jsem tam objednaná za 14 dní, tak pak ti dám info, jak to na mě působilo. A ten jídelníček dodržuješ stále, nebo po nějaké době se stravuješ tak jako dřív?
Je to radikální změna vůbec myšlení o zdravé stravě jako takové.. V první chvíli máš pocit, že vlastně ani nebudeš mít co jíst.. Ale když si už přešaltruješ myšlení a zajedeš se v tom, tak to na svém těle velmi dobře poznáš (něco jako abstinent po detoxu z alkoholu či drog) - tak, proč by ses měla vracet k něčemu, co evidentně, i přes doporučení vědců nefunguje?
Nejhorší je na to najet..
Určitě pak napiš, jaký to na tebe udělalo dojem a hlavně, pokud vydržíš a nebudeš čekat zázraky na počkání, tak pak taky výsledky ![]()