Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zkus gynekologa, me to ale odmitl napsat a to jsem mela komplikace.
Ahoj. Zasla bych k pediatrovi, at vystavi na prcka a pak neukoncovat a domluvit se s tvym obvodnim, ze prevezme neschopenku (jestli to jde kvuli tomu, ze je to na dite) a muze dalsich 9 dni na tebe. Zaroven si muze zazadat o otcovskou dovolenou a bude skoro mesic doma. A pokud muzu za sebe, tak druhy cisar byl jeste vic v pohode, nez prvni.Uz druhy den jsem odpoledne sedela v tureckem sedu a nic me nebolelo.Do tydne jsem uz i spala na brise.At se dari ![]()
Pokud budeš v nemocnici tak vystavit musí nemocnice a i ti to ukončí. Ošetřovák vystaví bud obvodní nebo gyndař ale musí mít důvod
@nezna_margarita píše:
Ahoj. Zasla bych k pediatrovi, at vystavi na prcka a pak neukoncovat a domluvit se s tvym obvodnim, ze prevezme neschopenku (jestli to jde kvuli tomu, ze je to na dite) a muze dalsich 9 dni na tebe. Zaroven si muze zazadat o otcovskou dovolenou a bude skoro mesic doma. A pokud muzu za sebe, tak druhy cisar byl jeste vic v pohode, nez prvni.Uz druhy den jsem odpoledne sedela v tureckem sedu a nic me nebolelo.Do tydne jsem uz i spala na brise.At se dari
tohle nepůjde
Když jsem přišla po císaři domů z porodnice, tak manželovi vystavila moje obvodní lékařka OČR na mě.
Očr vystaví obvodní nebo gyn.. Ale pokud nejsi schopna se postarat, tak by tě neměli pustit.. Jinak otec má nárok na volno 7 dni ![]()
@nezna_margarita píše:
Ahoj. Zasla bych k pediatrovi, at vystavi na prcka a pak neukoncovat a domluvit se s tvym obvodnim, ze prevezme neschopenku (jestli to jde kvuli tomu, ze je to na dite) a muze dalsich 9 dni na tebe. Zaroven si muze zazadat o otcovskou dovolenou a bude skoro mesic doma. A pokud muzu za sebe, tak druhy cisar byl jeste vic v pohode, nez prvni.Uz druhy den jsem odpoledne sedela v tureckem sedu a nic me nebolelo.Do tydne jsem uz i spala na brise.At se dari
Pediatr to nevystavi pokud není dítě nemocný. OČR se vystavuje v tomto případě na matku. S neschopenkou to nemá nic společného už vůbec.
Teď to řešila známá. Dala ji to obvodní dr. Vyčerpá ocr na ni a pak půjde na otcovskou.
@martina.se taky jsem si říkala, ze pokud není schopna, neměla by jít domu, ale napsala ji to naprosto bez připomínek. ![]()
@Anonymní píše:
Teď to řešila známá. Dala ji to obvodní dr. Vyčerpá ocr na ni a pak půjde na otcovskou.@martina.se taky jsem si říkala, ze pokud není schopna, neměla by jít domu, ale napsala ji to naprosto bez připomínek.
Jasne, někde to jde.. Někde ale vůbec.. Moje dr nenapíše paragraf ani kdybych lezla po 4
Správně by tě neměli z porodnice vůbec propustit, když jsi tak nepoužitelná.
@nezna_margarita píše:
Takze brat osetrovne na dite, ktere neni nemocne? Asi tezko. Brat si potom osetrovne na manzelku, ktera uz to nutne nepotrebuje? Taky tezko. Jako byl by to idealni vymrd s urady a statem, podojit co nejvic a vylet se mesic doma z penez ostatnich.
@karkarka píše:
Správně by tě neměli z porodnice vůbec propustit, když jsi tak nepoužitelná.
No, ja mela velke komplikace a pustili me po nejakych dvou tydnech a doma jsem mela jen lezet a kojit. Vsechno ostatni, i starsi dite, dostal rozkazem muz
OK jsem byla az po skoro trech mesicich, to by me kleplo, lezet tak dlouho v porodnici.
Ale s OCR neporadim, to jsme necerpali, trefili jsme se hezky do zimniho volna od zamestnavatele, takze muz byl stejne doma.
Ahoj, chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s paragrafem pro manžela na dobu v porodnici a nejlépe pak i týden, až budu doma. Po dobu v porodnici, mu ho asi vystaví přímo v porodnici, aby se mohl starat o prvni dite. A kdybych potrebovala, aby se staral i o mě po příchodu z porodnice, může mu ho na mě vystavit obvodní doktorka? Po prvním císaři jsem byla dost nepoužitelná, předpokládám, že to bude podobné. Děkuju za vaše rady