Práce z domova - existuje solidní ?

914
2.8.17 00:15

Práce z domova - existuje solidni ?

Ahojda, mate prosim zkusenosti? Dekuji :)

Příspěvek upraven 02.08.17 v 12:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
711
2.8.17 01:55

Mozna neco jako prepisovani, editace, preklady…ale asi tezko k sehnani. Pak me napada jako privydelek
Napr. Avon, Oriflame…ale aby to byl znatelny vydelek…to asi jedine casem, po vytrvale píli. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
2.8.17 06:26

@Prtulak Ja som zatiaľ počula iba zlé referencie na prácu na doma a čo sa týka Av..Ori..tak ich výrobky si kupujem na Notino..dnes už katalógový predaj upadol..je doba internetu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
2.8.17 07:12

Překlady, jazykové korektury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
2.8.17 07:33

@Imamother na takúto prácu treba mať vzdelanie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
2.8.17 08:06

@modraopica To asi třeba není, ale samozřejmě je potřeba dobře umět jazyk. Zakladatelka nepsala nic o práci bez vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
2.8.17 08:11

@Imamother Ale ani nenapísala, aké má vzdelanie..ak by mala napríklad ekonomickú školu, tak poznám niekoľko žien, ktoré túto prácu robia doma..vypomáhajú s účtovníctvom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.8.17 08:13

Já pracuji z domova - advokacie.. a existují různé společnosti, co nabízí práci z domova, třeba pro lidi s postižením.. tak zkusit hledat tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24151
2.8.17 08:52

Práce z domova se sehnat dá, i když dost obtížně, ale hodně záleží na oboru, co zakladatelka může dělat. Třeba v IT jsou některé pozice, které se dají dělat z domu. Ale také je to hodně o důvěře zaměstnavatel x zaměstnanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
2.8.17 09:32

@Barborika prace z domova se neshani ale vytvari. v mem okoli: advokatka, kvatna prekladatelek, koucka, geodetka co pracuje s mapovym softwarem, svadlena atd atd. jestli mas na mysli zazracne placene strkani papirku do obalek, tak nic takoveho neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.17 09:49

Jestli myslíš balení, kompletace,… to nabízí Targo Krešlové, pak Hand Made. Ale obě firmy to raději strkají do věznic, protože je to pro ně cenově levnější.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.17 12:17

Souhlasim. Je nutne mit obor, ktery to umoznuje. Praci si pak vytvorit. Ja jsem pracovala x let doma jako lektorka, prekladatelka, delala jsem korektury, ted jsem kvuli rodine praci vyrazne omezila, ale pracuju stale. Cizi jazyk jsem vystudovala. Prace bylo vic nez slo zvladnout, nikdy jsem nepracovala jinak. Take je mozne doma zehlit a pradlo vyzvednout a vyzehlene rozvest. Jakekoli poradenstvi lze provadet aspon castecne z domova. Kolem me vice lidi pracuje doma nez v kancelari, namatkou: prekladatele, hlidani deti (jesle), sales manager, architekt, designer, ucetni atd. atd. A i zamestanci pracuji cast tydne doma, kdyz maji vyssi funkce.

• Citovat
  • Upravit
blabla123
2.8.17 19:04

Ahoj, práce z domova existuje, jen musíš něco nabídnout.

• Citovat
  • Upravit
8.8.17 00:53
@Barborika píše:
Ahojda, mate prosim zkusenosti? Dekuji :)Příspěvek upraven 02.08.17 v 12:06

Existuje, ale není jen tak volně k dispozici, kdo ji má, drží si ji. A taky jak psala @blabla123 je nutné mít co nabídnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová