Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na soutěž krásy to nevidim… Nohy docela dobrý. ale ten střed těla je dost povolený, vypadáš jako tuctová matka.
Příspěvek upraven 01.08.17 v 18:23
Tak asi podle toho co je to za soutěž. Soutěž maminek, nebo co?
Pokud soutěž o nějakou milou maminku, zdravotní sestřičku, prodavačku v Coopu, tak proč ne…Ale do soutěže krásy
to snad opravdu ne. ![]()
@boball píše:
Tak asi podle toho co je to za soutěž. Soutěž maminek, nebo co?
Ano ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Uvažuju, že se přihlásím do jedné soutěže krásyPosuzuje se tam i postava. Obličej sem nedám, tam to docela jde
ale zvažuju, jestli mám jít ukazovat někam postavu. Učastnice budou mezi 25 až 35 lety. Já budu mít 35 brzy a jsem po dvou dětech, přesto bych to riskla asi. Zhodnoťte mi to vy.Jsem připravena na vše
Jestli se jedná o soutěž pro maminky, a je ti 35 let, pak bych zapracovala trochu na bříšku a stehnech, a zkusila bych to. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Uvažuju, že se přihlásím do jedné soutěže krásyPosuzuje se tam i postava. Obličej sem nedám, tam to docela jde
ale zvažuju, jestli mám jít ukazovat někam postavu. Učastnice budou mezi 25 až 35 lety. Já budu mít 35 brzy a jsem po dvou dětech, přesto bych to riskla asi. Zhodnoťte mi to vy.Jsem připravena na vše
Proč ne, sice nemáš žádné boky, ale je to soutěž pro maminky, tak proč ne, nikdo nečeká, že ženská po dětech bude úplně bez vady na kráse.
@Tichošlápek píše:
Ja bych do toho nešla. Ta postava neni zrovna na soutěž
tak zas nevíš, když je to soutěž matek, jaké postavy se tam poženou ![]()
Zkus to, když ze ženy vyzařuje zdravé sebevědomí, tak o to ji to dělá krásnější
Směle do toho, držím pěsti
![]()
Zkusit to můžeš. Záleží i na obličeji. Jestli vypadáš strhaně, tak to moc ideální není
A to se v nejake soutezi pro matky do 35 let svleka do plavek? To jsem vzivote neslysela.
Ahoj. Uvažuju, že se přihlásím do jedné soutěže krásy
Posuzuje se tam i postava. Obličej sem nedám, tam to docela jde