Přihlásit se do soutěže krásy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
1.8.17 20:41

Ne s touto postavou bych nešla. Zakladatelko, určitě jsi na tom o dost lépe než já, ale nějak mi přijde jako postava mé dcery když ji bylo +-9,žádné ženské křivky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.8.17 20:47

@Doe_Jane zdravim, kamosko :mrgreen: zase jsi koukam hrozne mila. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.8.17 20:48
@Malaga píše:
Heidi Klum je taky mamka ;)
¨zakladatelka vážně není HK. Už od pohledu. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.8.17 20:49
@Doe_Jane píše:
no právě já si to představuju podobně ale pokud je to nějaká vesnická soutěž krásy tak možná tam nebude taková konkurence :mrgreen:

Hoří, má panenko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
@Doe_Jane píše: :mrgreen: lepší jak ty určitě.. ale zasmála jsem se, neumíš vůbec snášet kritiku… tak to zkus, tobě se budou smát, ne nám :)

nauc se uz nejakou novou hlasku boha :mrgreen: to tu pises porad, ze neumi snaset kritiku. za to ty neumis napsat nic milyho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855

Jsme priblizne stejne stare, zakladatelko, a mame i stejny pocet deti. Nemyslim si, ze mam dokonalou postavu - minimalne kdyz to srovnam se stavem pred deseti lety, ale pri vsi ucte, takto spatne na tom rozhodne nejsem - to nevidis, jak je ta postava beztvara az rozplizla? Rok zkus chodit pravidelne do fitka a prihlas se na pristi rocnik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
@Bůča píše:
@Doe_Jane zdravim, kamosko :mrgreen: zase jsi koukam hrozne mila. :pankac:

náhodou se poslední dobou držím ale myslela jsem že chce upřímnost, ale asi ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
1.8.17 20:51
@Bůča píše:
nauc se uz nejakou novou hlasku boha :mrgreen: to tu pises porad, ze neumi snaset kritiku. za to ty neumis napsat nic milyho :pankac:

proč novou hlášku však to sedí, budeš psát všem co tady psali zakladatelce to samé co já, nebo ses přišla strefovat jen do mě? ať si to ujasníme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7250
1.8.17 20:52
@Burj Chalifa píše:
zkus, pokud chceš být pro smích a úšklebky. Mimochodem, řada z nás tu opravdu lepší má :mrgreen:

tak vsadim se, ze nejhezci a nej postavu mam ja :mrgreen: ale doted jsem nemela potrebu se tim chlubit, jak nektery :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.8.17 20:53

Teď frčí exoti, takže s tou postavou a nějakou tou lupenkou by mohla obstát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
1.8.17 20:53
@mmch píše:
Ticho tam! :cert: :mrgreen:

Lalala Lalala :dance: :dance: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.8.17 20:54
@Doe_Jane píše:
proč novou hlášku však to sedí, budeš psát všem co tady psali zakladatelce to samé co já, nebo ses přišla strefovat jen do mě? ať si to ujasníme :mrgreen:

ja se zameruju na tebe, pze si te pamatujuuuuuu :pankac: na strefovani do kohokoliv jsi tu ty, na tebe nemam a ani bych si netroufla s tebou hrat kdo je top :pankac: prohrala bych :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
1.8.17 20:54
@Bůča píše:
tak vsadim se, ze nejhezci a nej postavu mam ja :mrgreen: ale doted jsem nemela potrebu se tim chlubit, jak nektery :pankac:

Tady je každá druhá ta nej… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.8.17 20:55
@Bůča píše:
ja se zameruju na tebe, pze si te pamatujuuuuuu :pankac: na strefovani do kohokoliv jsi tu ty, na tebe nemam a ani bych si netroufla s tebou hrat kdo je top :pankac: prohrala bych :mrgreen:

no nevím, poslední dobou si spíš ty dost útočná, ale máš smůlu myslím že tě už prokoukli :lol:

• Citovat
  • Upravit
7250
1.8.17 20:56
@Burj Chalifa píše:
Teď frčí exoti, takže s tou postavou a nějakou tou lupenkou by mohla obstát.

sama ses lupenka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová