Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne s touto postavou bych nešla. Zakladatelko, určitě jsi na tom o dost lépe než já, ale nějak mi přijde jako postava mé dcery když ji bylo +-9,žádné ženské křivky.
@Malaga píše:¨zakladatelka vážně není HK. Už od pohledu.
Heidi Klum je taky mamka
@Doe_Jane píše:
no právě já si to představuju podobně ale pokud je to nějaká vesnická soutěž krásy tak možná tam nebude taková konkurence
Hoří, má panenko ![]()
@Doe_Jane píše:lepší jak ty určitě.. ale zasmála jsem se, neumíš vůbec snášet kritiku… tak to zkus, tobě se budou smát, ne nám
nauc se uz nejakou novou hlasku boha
to tu pises porad, ze neumi snaset kritiku. za to ty neumis napsat nic milyho ![]()
Jsme priblizne stejne stare, zakladatelko, a mame i stejny pocet deti. Nemyslim si, ze mam dokonalou postavu - minimalne kdyz to srovnam se stavem pred deseti lety, ale pri vsi ucte, takto spatne na tom rozhodne nejsem - to nevidis, jak je ta postava beztvara az rozplizla? Rok zkus chodit pravidelne do fitka a prihlas se na pristi rocnik ![]()
@Bůča píše:
nauc se uz nejakou novou hlasku bohato tu pises porad, ze neumi snaset kritiku. za to ty neumis napsat nic milyho
proč novou hlášku však to sedí, budeš psát všem co tady psali zakladatelce to samé co já, nebo ses přišla strefovat jen do mě? ať si to ujasníme ![]()
@Burj Chalifa píše:
zkus, pokud chceš být pro smích a úšklebky. Mimochodem, řada z nás tu opravdu lepší má
tak vsadim se, ze nejhezci a nej postavu mam ja
ale doted jsem nemela potrebu se tim chlubit, jak nektery ![]()
Teď frčí exoti, takže s tou postavou a nějakou tou lupenkou by mohla obstát.
@Doe_Jane píše:
proč novou hlášku však to sedí, budeš psát všem co tady psali zakladatelce to samé co já, nebo ses přišla strefovat jen do mě? ať si to ujasníme
ja se zameruju na tebe, pze si te pamatujuuuuuu
na strefovani do kohokoliv jsi tu ty, na tebe nemam a ani bych si netroufla s tebou hrat kdo je top
prohrala bych ![]()
@Bůča píše:
tak vsadim se, ze nejhezci a nej postavu mam jaale doted jsem nemela potrebu se tim chlubit, jak nektery
Tady je každá druhá ta nej… ![]()
@Bůča píše:
ja se zameruju na tebe, pze si te pamatujuuuuuuna strefovani do kohokoliv jsi tu ty, na tebe nemam a ani bych si netroufla s tebou hrat kdo je top
prohrala bych
no nevím, poslední dobou si spíš ty dost útočná, ale máš smůlu myslím že tě už prokoukli ![]()
@Burj Chalifa píše:
Teď frčí exoti, takže s tou postavou a nějakou tou lupenkou by mohla obstát.
sama ses lupenka ![]()